Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
Sulaki - 2016-09-22

Az Olympus M.ZUIKO DIGITAL Pro sorozat kitolja az optikai technológia határait a legfinomabb és leggyorsabban elérhető képminőség érdekében

Az Olympus M.ZUIKO DIGITAL
ED
25mm 1:1.2 PRO (35mm ekvivalens érték: 50mm) kitolja a fixfókuszos objektívek teljesítményének határait. A rendkívül gyors
AF
minden helyzetben kiváló precizitást garantál. A zászlóshajó M.ZUIKO Pro sorozat legújabb objektívje elképesztően nagy felbontással és gyenge fényviszonyok esetén is egyedülálló teljesítménnyel büszkélkedhet, amihez az 1:1.2 legnagyobb rekeszérték mellett a szinte példa nélküli élesség és képtisztaság is hozzájárul, széltől szélig – ámulatba ejtő bokeh hatás mellett. És jöhet eső, hó, vagy napsütés – ahogy minden M.ZUIKO Pro objektív, az M.ZUIKO DIGITAL
ED
25mm 1:1.2 PRO is por-, csepp- és fagyálló, így a környezeti hatásoktól függetlenül megbízható használhatóságot biztosít. Elérhető 2016 októberétől, 449.990.- HUF javasolt fogyasztói áron.


 

A legmagasabb szintű képminőség

Az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO a legfrissebb optikai technológiai fejlesztéseknek köszönhetően a legmagasabb szintű, széltől szélig kiváló képminőséget biztosít. A rendkívül fényerős, 1:1.2 legnagyobb rekeszértékkel büszkélkedő, professzionális teljesítményt nyújtó objektív a fotózás szempontjából legnagyobb kihívást jelentő szituációk esetén is megállja a helyét. A kifinomult technológiai megoldások között találjuk a Z Coating Nano bevonatot, mely a szellemképek és becsillanás minimálisra csökkentésével még élesebb, még tisztább képeket, így tökéletes végeredményt tesz elérhetővé.

 

Lenyűgöző bokeh

A tervezés folyamán kiemelt figyelmet kapott az 1:1.2 M.ZUIKO Pro objektív által biztosított bokeh tökéletesre csiszolása, így a háttér által közvetített optikai esztétika magas szintre emelése - vagy akár maga a bokeh effekt témává történő előre léptetése. Az objektív által kínált gyönyörű rajzolat a képszélektől rendelkezésre áll, mely a természetes életlenítés hatással együtt a különleges optikai tervezésnek és a 9 lamellás
rekesz
felépítésnek köszönhető.

 

Rendkívül gyors AF, sokoldalú és professzionális kezelhetőség
Sokszor csak egy lehetőségünk van a tökéletes felvétel elkészítésére – így egyértelmű, hogy a fotósoknak muszáj teljes mértékben megbízniuk abban, hogy felszerelésük éles helyzetben mindig bevetésre készen áll. Az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO által kínált, elképesztően gyors autofókusz rendszer biztosítja, hogy a téma a megfelelő pillanatban kerül megörökítésre, gond nélkül, tűéles, ragyogó végeredményt alkotva – függetlenül attól, hogy egy képet, vagy sok, gyors ütemben felvett sorozatfelvételt készítünk. Az elképesztően gyors autofókuszt a különleges konstrukció teszi lehetővé: a 19 optikai lencsetagból mindössze egy mozog az élességállítás során.

 

Ellenálló konstrukció
Az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO lehetővé teszi, hogy akkor is folytassuk a fotózást, amikor mások már összecsomagolnak és hazamennek – ehhez pedig a por-, csepp- és fagyálló kivitel segíti, mely mindegyik M.ZUIKO Pro objektív sajátja. A masszív, fém kivitelű objektív legnagyobb nagyítása 0,11x (35mm ekvivalens érték: 0,22x), tömege 410g.

A csúcsminőségű, nagyfelbontású fotók készítéséhez szükséges professzionális igények kiszolgálására és a kivételes bokeh hatás elérésére tervezett, extra fényerős M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO 2016 október elejétől, €1,299.00 ajánlott fogyasztói áron érhető el.    

 

Minden Olympus objektív és fényképezőgép ingyenes hat hónapos jótállási idő hosszabbítással kapható* – ehhez mindössze a MyOlympus online rendszerébe kell regisztrálnunk.

 

* A vásárlás helyén érvényes jogok szerinti kötelező jótállási idő meghosszabbítása hat hónappal.