Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sulaki - 2016-08-25

Legyen szó hálószobáról vagy sátorozásról, az új készülékek bármely helyzetben tökéletes hangzást nyújtanak

Az LG számos élvonalbeli funkcióval ellátott, lenyűgözően elegáns, innovatív dizájnnal megalkotott legújabb
Bluetooth
hangszórói (a PH1, PH2, PH3 és a PH4 modell) az ideális audióeszközt jelentik bármely környezetben, legyen szó beltéri vagy kültéri használatról.


 

Azoknak, akiknek a hordozhatóság, a strapabírás és a tartósság a legfontosabb, a PH2 és PH4 lehet a tökéletes választás. A mindössze 167 gramm tömegű, cseppálló kialakítású PH2-t úgy tervezték meg, hogy a legaktívabb felhasználók számára is csúcsminőségű audióélményt nyújtson. Ez a sokoldalú készülék bármilyen helyzetben megállja a helyét, így kitűnő választás a szabadtéri programok szerelmeseinek. A még erőteljesebb PH4 hangszóró tökéletesen illeszkedik az olyan szabadtéri összejövetelekhez például kempingezéshez, kerti partikhoz ahol kifejezetten szükség van az erőteljes hangzásra. A hordozható és rugalmasan használható készülék összetett, erőteljes és gazdag hangzást nyújt, így a PH4 ideális választás a kompromisszumokat elutasító audiofilek számára.

 

Mind a PH2-t, mind a PH4-t olyan hevederrel látták el, amelynek révén könnyen lehet számtalan különféle felülethez rögzíteni a készülékeket. Az eső és a fröccsenő víz egyik modell számára sem jelent gondot, a vízálló kialakítás révén ugyanis a hangszórókat szinte bárhová magunkkal vihetjük. A 360 fokos hangsugárzásnak és a mélyhangkiemelésnek köszönhetően mindkét hangszóró tiszta hangzást nyújt, bármely beállítás mellett. A PH4 kettős passzív membránja garantálja a még job hangminőséget és a méretkategóriájában páratlan basszus hangzást. A hangszórók
LED
visszajelzői és hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorai (PH2: 6 óra, PH4: 10 óra) megnövelt hordozhatóságot és jobb használhatóságot tesznek lehetővé. E tulajdonságaik révén a két modell az aktív felhasználók számára ideális választást jelent.


 

A bármely enteriőrbe kiválóan illeszkedő, szemet gyönyörködtető PH3 modell különleges fényei egyedi hangulatot teremtenek, legyen szó akár egy hálószobáról, akár egy kerti teraszról. Az egyedülálló, gyertyaformájú PH3 három színben lesz kapható a készülékek öt különböző színes fényjátékot jeleníthetnek meg. A gazdag hangzás és a vibráló fények kombinációja, vagyis a helyiség minden sarkát bejáró zenei és fényélmény különbözteti meg ezt a hangszórót a versenytárs termékektől. Azzal pedig, hogy a készülékbe egy 10 órás folyamatos működést garantáló akkumulátort építettek, használói páratlan szabadságot élvezhetnek.

 

Mindhárom modell AUX bemenettel rendelkezik, így olyan eszközökkel például régebbi mp3- vagy cédélejátszókkal is összekapcsolhatók, amelyek még nem Bluetooth-képesek. Ami pedig a modernebb készülékeket illeti, a hangszórók továbbfejlesztett Multi Point funkciójának köszönhetően akár két eszköz is csatlakoztatható párhuzamosan a Bluetooth-kapcsolaton keresztül.

 

A PH1 modell a hangulatvilágítása és könnyű, stílusos kialakítása révén tökéletesen illeszkedik bármely szoba enteriőrjébe. Ez a Bluetooth-kapcsolattal és 5 órás üzemidőt nyújtó beépített akkumulátoral ellátott, mobiltelefon-kihangosítóként is használható készülék akár éjjeli lámpaként is funkcionálhat.

 

Az LG-nél olyan termékek kifejlesztésén dolgozunk, amelyek illeszkednek fogyasztóink életének igényeihez” mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnöke. „Biztos vagyok abban, hogy vevőink megtalálják a számukra tökéletes audióeszközt a vezeték nélküli hangszóróink széles választékában.”

 

Az IFA 2016 kiállításon az LG standjának (Hall 18, Messe Berlin) látogatói személyesen is kipróbálhatják a vállalat legújabb termékeit.