Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
sgyzs - 2016-03-22

A GXT 288 pedáljai valódi autópedál méretűek és felületük nem engedi a talpunkat megcsúszni rajtuk...

A valódi játékélmény a valósághű fizikalitásban rejlik. A holland TRUST legújabb GXT 288 versenykormánya a játékost ehhez segíti hozzá.

Mindegy, hogy Playstation vagy PC, vagy akár laptop, a lényeg az
USB
portos csatlakoztathatóság. Ha a számítógépen korábban volt más játékeszközhöz használt illesztőszoftver, akkor azt távolítsuk el, majd telepítsük a GXT 288 drivert az üzembehelyezési segédlet instrukcióit követve. A Windows valamennyi változata felismeri.

 

Ha ez mind megtörtént, indíthatjuk a játékprogramot. A kézbeillő ergonomikus kormány gumiborítást kapott és csúszásmentes fogást garantál akkor is, ha teljesen belemelegszünk az autóversenybe.

A kormánykerék érzékenységen a rajta található szabályozóval állíthatunk a precíz irányításhoz. A kerék majdnem kétszer forgatható körbe 700 fokban, a finomabb mozdulatokat segítendő.

A GXT 288 pedáljai valódi autópedál méretűek és felületük nem engedi a talpunkat megcsúszni rajtuk. Szerencsére kuplung nincsen rajta, így nem is kophat ki, a játék hevében untig elég a sebességváltóra figyelni.

Kézi botváltója az autókat utánzó fokozatkapcsolásaival a játékbeli gépkocsi motorteljesítményének maximális kihasználására való. A könnyű és gyors elérhetőségért felhozták a kormányagy magasságáig.

Használathoz az egész kormánytest stabil rögzítéssel szerelhető fel asztalra vagy egyéb síkfelületre.

Egyes számítógépes billentyűparancsok programozhatók a kormányra, nem kell a billentyűzetet használni és közvetlenül a kormányagyba épített gombokkal érhetők el. Az összes felsorolt beállítási feladvány Playstation 3 játékkonzol használatakor fel sem merül, minden megy magától.

 

Ha a játékfejlesztők beleprogramozták az alkalmazásba, akkor verseny közben a GXT 288 rázkódásos visszajelzést állít elő a beépített motorral. Csak az ezt támogató játékoknál élvezhető a hatása. Ha kifarolunk, rázkódik a kormány, vagy nagyobb sebességnél éles kanyarban a sodródást imitáló fokozódó rázkódás növeli a vezetés élményét. Ha úgy érezzük, hogy vele nem növekszik a játékélmény, akkor egy gombnyomással kiiktatható.

A kivitel strapabíró és játék közben a GXT 288 minden bizonnyal nagy fizikai terhelésnek lesz kitéve. Efféle aggodalmakra nem lesz okunk, a gyártó hároméves garanciája mindezt könnyen eloszlatja.

 

Web: www.cedrus.hu

Ár: 29.990 Ft.

Forgalmazó: Cédrus Számítástechnikai Kft.

Jellemzők:
- Ergonomikus tervezésű kormánykerék, amely alkalmas mindenféle versenyzős játékhoz.
- X beviteli mód a rezgéshez és az automatikus billentyű-hozzárendeléshez számítógépes játékokban.
- Kormányon állítható kormányérzékenység a még precízebb irányítás érdekében.
- Az autó pedáljaival egyező méretű pedálok stabil, csúszásgátló bevonattal.
- Rezgés-visszacsatolás a versenyautót érő hatások valósághű visszaadásához.*
- Gumival bevont kormánykerék a biztos fogás érdekében.
- [700] fokban elforgatható kormány.
- Szekvenciális váltókar.
- *A játéknak támogatnia kell a rezgés-visszacsatolást.


 

Szerző: SGYZS