Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-09-08

A HTC Corporation bemutatta a Tattoo telefont, mely Adroid-alapú és mindenki számára elérhetÅ?vé teszi a széles körü testreszabhatóságot...

A HTC Corporation bemutatta a Tattoo telefont, mely Adroid-alapú és mindenki számára elérhetővé teszi a széles körü testreszabhatóságot.

 
A különleges külsejü telefon minden szempontból személyre szabható a hardvertől kezdve az alkalmazásokon át a tartalomig, így a tulajdonos kifejezheti önmagát, és megteremtheti a saját egyedi mobil élményét.
“Mindenki olyan telefont szeretne, ami kifejezetten neki készült. A Tattoo a HTC Sense technológiával együtt lehetővé teszi bárki számára, hogy könnyen kialakítsa a saját különleges mobil élményét.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. – “A HTC Tattoo az egyszerü, ám mindenre kiterjedő testreszabhatóságnak köszönhetően biztosítja, hogy az emberek a legkellemesebb és legmegfelelőbb mobil élményt alakíthassák ki maguknak.”
[%IMAGB=11152%]A HTC Tattoo a második telefon, ami tartalmazza a HTC Sense-t. A technológia célja az emberek középpontba helyezése azáltal, hogy egyszerübbé és természetesebbé válik a telefon müködése. Az élmény három alapvető elvre épül, amelyeket az emberek életének és kommunikációjának megfigyelése során alakítottak ki: Make it Mine (Önmagadra szabva), Stay Close (Maradj közel), Discover the Unexpected (Fedezd fel a váratlan dolgokat).
A HTC Tattoo segítségével az életünkben fontos szerepet játszó emberek közelében maradhatunk, mivel integrálja a kommunikációt és az alkalmazásokat, beleértve a telefonhívásokat, e-maileket, szöveges üzeneteket, fotókat és állapotfrissítéseket, egyetlen összevont nézetben, innovatív és szórakoztató élményt nyújtva.
A stílusos HTC Tattoo kicsi és kompakt, kényelmesen illik a kézbe vagy a zsebbe. A vásárlók bizonyos országokban megtervezhetik és megvásárolhatják a saját egyedi telefonborításukat, vagy válogathatnak a népszerü minták közül. Így mindenki megváltoztathatja a telefonja külsejét, hogy az a hangulatát vagy a saját egyedi ízlését fejezze ki.
A HTC Tattoo tartalmazza a Google innovatív mobil szolgáltatásait: a Google Maps-et, a keresést, a Google Mail, valamint az Android Marketet, ahonnan a felhasználók több ezer népszerü alkalmazást és játékot tölthetnek le. A telefonban számos
hardveres
extra is megtalálható, például 3,2
megapixeles
kamera, 3,5mm
stereo
headset jack és
microSD
kártyával bővíthető memória.
 
A HTC Tattoo-t október elejétől lehet megvásárolni Európában, a világ többi piacára pedig a következő hónapokban érkezik a készülék.