Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-09-03

A HP Insight Control az elsÅ? olyan VMware vCenter Serverrel integrált megoldás, amellyel egységesen lehet felügyelni a fizikai és a virtuális infrastruktúrát...

A HP Insight Control az első olyan
VMware
vCenter  Serverrel integrált megoldás, amellyel egységesen lehet felügyelni a fizikai és a virtuális infrastruktúrát..
 
A VMware és a HP ma bemutatott közös megoldásával a vállalatok egységesen felügyelhetik fizikai és virtuális infrastruktúrájukat a VMware vCenter konzolján. A HP Insight Control for VMware vCenter Server a maga nemében egyedülálló integráció, amely javítja a rendszeradminisztrátorok munkájának hatékonyságát. A partnerek a HP előadása keretében ismertették meg a megoldást a VMworld 2009 résztvevőivel. A megoldás élő demója a kiállítás teljes időtartama alatt megtekinthető a HP standján.
 
Az ügyfelek szorosabb integrációt követelnek a virtuális és fizikai környezetek között, hogy rendszereiket egyetlen, átlátható felületen keresztül ellenőrizhessék. A HP Insight Control for VMware vCenter Serverrel a rendszergazdák hatékonyabban és egyszerübben, a VMware Center konzolján keresztül felügyelhetik virtualizált infrastruktúrájuk fizikai és virtuális komponenseit, így Időt spórolhatnak a napi monitorozási és üzemeltetési feladatokon, hogy erőforrásaikat a stratégiai projektekre összpontosíthassák.
 
A VMware vCenter konzolon keresztül a rendszeradminisztrátorok részletes információkat szerezhetnek HP-s fizikai infrastruktúrájuk állapotáról. Hardverhiba észlelése esetén a HP felügyeleti eszközei riasztást küldenek a VMware vCenter konzolra, és karbantartási üzemmódba helyezik a szervert, miközben a VMware vSphere 4 komponensei közé tartozó VMware Distributed Resource Scheduler (DRS) automatikusan átterheli a virtuális szervereket egy másik fizikai gépre . Az új HP Insight Control használatával így akár 77 százalékkal is csökkenthető a szerverek üzemkiesési ideje a fizikai infrastruktúrában.
 
HP Insight Control for VMware vCenter Server hozzáférést biztosít a rendszergazdáknak a problémák gyors megoldásához szükséges információkhoz, így nem kell több konzol között váltogatniuk az alkalmazások rendelkezésre állását veszélyeztető hardverproblémák behatárolásához. A HP ProLiant és HP BladeSystem rendszereik felügyeletéhez HP Insight Controlt használó ügyfelek akár 98 százalékkal tudták növelni az egy rendszergazdára jutó szerverek számát.
 
A HP Integrated Lights Out Advanced képességeit közvetlenül a VMware vCenter Server konzolról elérve az ügyfelek távolról is felügyelhetik és javíthatják a VMware megoldásokkal virtualizált HP ProLiant és BladeSystem szervereket, így jóval gyorsabban megoldhatják a rendszerhibákat és növelhetik IT szolgáltatásaik rendelkezésre állását.
 
A VMware Distributed Power Management (DPM), a HP Insight Control és az energiahatékony HP-hardverek kombinációjával megvalósított intelligens fogyasztásmérés és -szabályozás elősegíti az energiaköltség és a széndioxid-kibocsátás mérséklését. A HP Insight Control felhasználói változatlan fogyasztás mellett, háromszorosára növelhetik adatközpontjaik kapacitását.
 
A HP Insight Control ügyfelek a HP Insight Control licencének megvásárlásával válnak jogosulttá a VMware vCenter integráció használatára. A
szoftver
várhatóan 2010 első negyedévében kerül piacra.