Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
Sci-Fi - 2009-09-03

Nagy várakozás elÅ?zte meg az idén Pekingben megrendezésre került MOA (Masters Overclocking Arena) versenyt aminek házigazdája az MSI volt...


 
A küzdelem 2009. augusztus 29-én reggel kezdődött s egy teljes napon át tartó heves küzdelemben az MSI Enclipse
SLI
alaplapját tuningolták. A versenyt pedig a Svéd csapat nyerte meg mellyel globális MOA 2009 bajnokok lettek (wPrime 1024M: 139.791 másodperc; 3DMark Vantage: 18745 pont)![%BOLD%], míg a második helyet a Lenyel csapat vívta ki magának a harmadik helyre pedig a tajvani Futuremark Lords of Overclocking[%BOLD%] csapat került.
 
Az MSI MOA 2009 bajnokság ez év májusában kezdődött el. Az összesen 64 országból érkező csapatok három hónapon át tartó versenyei és válogatásai után, végül 20 a világ legjobb tuningosait tömörítő csapat jutott be pekingi tuning olimpia döntőjébe. A MOA 2009 összesen 20 csapata 17 országot képviselt melyek Ausztrália, Brazília, Kína, Tajpej, Kolumbia, Szlovákia, Dánia, Finnország, Görögország, Indonézia, Fülöp Szigetek, Lengyelország, Dél-Afrika, Korea, Svédország, Egyesült Államok és a Futuremark Lords of Overclocking csapat pedig Tajvant. 
 
Az eseményt a legnagyobb és leginkább globális tuning versenynek szánták a szervezők, amit valaha rendeztek. A versengés végére a Svéd csapat szerezte meg az első helyet, míg a Lengyel csapat illetve a tajvani Futuremark Lords of Overclocking csapat került a második illetve harmadik helyre.
 
A küzdelmek során a résztvevők MSI Eclipse SLI platformot használtak és MSI N275 GTX Lightning videó kártyát, megmutatva az igazi tuning lehetőségeit a szóban forgó komponenseknek. Ezen felül a 20 csapatból nyolcnak sikerült megdöntenie a 3DMark Vantage világ rekordot is – amire mindannyian igazán büszkék lehetnek.
 
A MOA 2009 résztvevők által használt platform az MSI Eclipse SLI alaplap és MSI N275 GTX Lightning videokártya mellett
Intel
Core i7 Extreme Edition 975 processzort Antec CP-1000 tápegységet, WD RE3 merev lemezt és OCZ Blade 2133 három csatornás memóriát tartalmazott.
 
Az MSI alelnöke Henry Lu kiemelte - „az elkövetkező években a MOA versenyt még nagyobbá és átfogóbbá kívánjuk tenni.”