Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2009-08-31

Az Olympus egy olyan az E-620 vázába épített DSLR modellel bÅ?víti kínálatát, melyben számos a kezdÅ? fotósok számára kedvezÅ? funkció is megtalálható...

Az Olympus egy olyan az E-620 vázába épített
DSLR
modellel bővíti kínálatát, melyben számos a kezdő fotósok számára kedvező funkció is megtalálható…
 
Az Olympus E-620 egy igazán sikeres jól felszerelt és remek DLSR modell, melyet mi is részletesen teszteltünk az [%A=../index.php?q=tesztek/392%]„Ügyes füszeres”[%A%] címü írásunkban. A mostnai E-600-as modell jórészt megegyezik az E-620-al ám a költségek csökkentése érdekében néhány dolog és komplexebb funkció kimaradt.
 
A fényképezőgép ugyanúgy 12.3
megapixeles
Live MOS képérzékelőt kapott melyet TruePic III+ képfeldolgozó
processzor
támogat. A fényképezőgép szintén 4
fps
sebességü sorozat felvételre képes illetve szinte minden főbb technikai paramétere megegyezik, információink szerint mindössze a kezelőszervek háttérvilágítása került ki az E-600-ból. A
firmware
is némileg átdolgozásra került és az Art Filter szürők közül három az E-620-ban található hiányzik, illetve a két képes multi expozíciós mód is kimaradt az egyszerüsített modellből.
 
[%IMAGB=11045%]A kamera 2.7
colos
kihajtható
HyperCrystal
III
LCD
képernyőt kapott, mely jól jön a
Live View
funkció használata során, habár a megjelenítő csak 230 000
pixel
felbontású. Természetesen a kamera testen belüli képstabilizátor is megmaradt, mely három módban képes müködni, teljes horizontális és vertikális rázkódás csökkentés, illetve ezek egyenként is elérhetőek.
 
Az elkészült
RAW
vagy
JPEG
formátumú képeinket
CF
Type I/II kártyákra illetve
xD
memóriakártyákra menthetjük. Az új modell várhatóan 2009 novemberében debütál a nemzetközi piacon 600 dollár körüli áron, melyben már benne van egy 14-42mm f3.5/5.6 Zuiko zoom objektív is.