Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-08-31

Az Apple reagált a robbanékony iPhone készülékekrÅ?l szóló egyre gyakoribb jelentésekre és az eddigi vizsgált esetekben külsÅ? erÅ? okozta sérülést állapítottak meg...

Az Apple reagált a robbanékony iPhone készülékekről szóló egyre gyakoribb jelentésekre és az eddigi vizsgált esetekben külső erő okozta sérülést állapítottak meg…
 
Az iPhone melegedése nem újdonság és a túlmelegedés miatti „kérem várjon míg lehül a készülék” képernyőt is láttuk már, ám az utóbbi időben konkrétan az iPhone 3GS megjelenése óta számos esetet lehetett hallani Európa szerte melegedő, robbanó iPhone-okról. Az Apple-nek volt már akkumulátor okozta túlmelegedési problémával dolga, hiszen az első generációs Nano-t Koreában visszahívták.
 
A legtöbb esetet Franciaországban jelentették ahol már Herve Novelli miniszter is találkozott az Apple helyi vezetőjével a kérdéssel kapcsolatban. Az Apple jelenlegi álláspontja azonban kizárja az akkumulátor problémát és állításuk szerint az eddig bevizsgált összes esetben külső erő hatására repedt szét a kijelző és nem akkumulátor túlmelegedés volt az ok.
 
A hírek azonban másra utalnak, mivel Frank Benoiton a mai napig állítja, hogy a felesége iPhone készüléke minden előzetes figyelmeztetés nélkül repedt szét, és nem ütötték vagy ejtették le véletlenül.
 
Hogy hol az igazság azt jelenleg senki sem tudja és még jó pár esetnek kell történnie, hogy konkrét választ, vagy esetleges hibát találjanak.