Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-08-27

Az SPB TV Android telefonra is megjelent, így immár a méltán népszerü IPTV program a mobilpiac új operációs rendszerén is elérhetÅ?vé válik...

Az SPB TV Android telefonra is megjelent, így immár a méltán népszerü IPTV program a mobilpiac új operációs rendszerén is elérhetővé válik…
 
A szentpétervári
software
fejlesztő cég az SPB neve talán a híres
Windows Mobile
platformra fejlesztett SPB Shell révén lehet ismerős a legtöbb felhasználó számára, ám a cég számos egyéb mobil software-t is fejleszt többek közt remek IPTV alkalmazási mely immár elérhető Android készülékekre is.
 
Az SBP TV egy előfizetés mentes IPTV nézegető program, melyet arra terveztek hogy a világ minden táján szabadon elérhető digitális TV adásokat kényelmesen, mobilunkon keresztül nézhessük. A program számos egyedi és különleges funkcióval is rendelkezik, mint például a kép a képben funkció, illetve egyedi érintéses vezérléshez optimalizált lebegő menükkel igazán egyszerüvé teszi a konfigurálást és a csatornák közti váltást.
 
Az új Android verzió hasonlóan a már korábban is létező Windows Mobile és
Symbian
változatokhoz több mint 100 csatornához biztosít elérést húsznál is több nyelven, valamint integrált teljes heti TV müsort is tartalmaz. Ezen felül naptári emlékeztetőket írhatunk az egyes adásokhoz a kép a képben funkcióval pedig belenézhetünk másik csatorna müsorába anélkül hogy átváltanánk az aktuális csatornáról.
 
Az SBP TV elérhető az Android Market rendszeren keresztül is és mindössze 9.95 amerikai dollárt kell fizetnünk érte.
 
Induljon hát az önfeledt mobil tévézés!