Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-08-26

A D-Link látva a biztonsági kockázatok iránti fokozódó érzékenységet, kifejlesztett egy egyszerüen kezelhetÅ?, mégis teljes körü biztonságot kínáló tüzfalat...

A D-Link látva a biztonsági kockázatok iránti fokozódó érzékenységet, kifejlesztett egy egyszerüen kezelhető, mégis teljes körü biztonságot kínáló tüzfalat kisebb, néhány munkaállomással rendelkező kisirodák részére.
 
A SOHO környezetbe tervezett D-Link NetDefend SOHO UTM tüzfal, a DFL-160 egy megfizethető, könnyen kezelhető, ugyanakkor nagyobb testvéreire jellemző teljesítménnyel rendelkező megoldás egy kisebb hálózat komplett védelmére. A hálózat és az
Internet
között elhelyezkedve felügyeli a hálózati forgalmat. Aktívan zárolja az ártalmas tartalmakat, vírusokat, férgeket, biztonságos adatkezelést kínál, így megakadályozza a veszélyes alkalmazások, hackerek által okozott károkat.
 
A DFL-160 egyszerüen kezelhető
web
alapú kezelő panelt kapott a hálózati biztonság menedzseléséhez. Kompakt és praktikus megoldás lévén könnyedén illeszthető a már meglévő hálózatba.
 
“A[%ITALIC%][%ITALIC%] DFL-160 a kisebb irodák igényeinek megfelelő megoldást kínál nagyobb IT beruházás nélkül is professzionális hálózati biztonsággal. Az ártalmas vagy veszélyes tartalmak folyamatos növekedésével a biztonság mind fontosabbá válik az akár csak néhány alkalmazottat foglalkoztató kisebb cégek, így például tanácsadó irodák, ügyvédi munkacsoportok számára.” – fogalmazta meg a termék kifejlesztésének legfőbb okát Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezető igazgatója.
 
A NetDefend termékcsalád legújabb tagja megbízható és költséghatékony biztonsági átjáró megoldás. Az eszköz által kínál UTM funkciót csak jóval magasabb kategóriájú üzleti termékeknél található meg, de a DFL-160 felhasználóbarát kezelőfelületének segítségével nem jelent bonyolult telepítés és kezelést. Akár kezdőként is élvezhetjük a hálózati biztonság adta előnyöket
 
A D-Link olyan vezető gyártókkal müködött együtt, melyek fejlett technológiákkal támogatják a hatékony védelmet a hálózat számára. A D-Link partnere a Kaspersky Lab, az Antivirus technológia fejlesztője, az Endeavor Security, mely a Intrusion Prevention System fejlesztője, és a ContentKeeper Technologies, mely rugalmas, tartalomszürő megoldásokat kínál. A D-Link NetDefend SOHO UTM szolgáltatás tartalmazza az első évre vonatkozó frissítéseket, és a funkciók pontosságát, megbízhatóságát.
 
A Gigabit
Ethernet
portok nagy sebességet biztosítanak: a meglévő hálózati eszközökkel a DFL-160 akár 70
Mbps
átviteli sebességet és 25 Mbps
VPN
sebességet kínál. A dedikált Gigabit
DMZ
port
támogatja azokat a szervereket, melyek külső eszközként jelennek meg.
 
A NetDefend SOHO UTM tüzfal VPN funkcióval lehetőséget kínál arra is, hogy felügyeljük hálózatunk biztonságát akkor is, ha nem vagyunk otthon vagy az irodában. Kábellel vagy
DSL
kapcsolattal csatlakozó felhasználók egyszerüen férhetnek hozzá a rendszerhez dinamikus
IP
címen keresztül.
 
A D-Link Green termékcsaládhoz tartozó DFL-160 környezetbarát müködése során felismeri az aktív portokat és a kábel hosszát, majd ehhez igazítja az áramfelvételt.