Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
Sulaki - 2009-08-19

Az EMC bejelentette, hogy a Vodafone-nak az EMC lesz a legfontosabb partnere a tárolóeszközök és kapcsolódó termékek tekintetében az európai piacokon...


 
A két cég stratégiai kapcsolatainak elmélyítése azt jelenti, hogy az EMC kiemelt szállítói rangot kap a következő három évre. A megállapodás keretében az EMC megoldásai komoly hányadot képviselnek majd a tárkapacitásból a Vodafone Information System új tárolóeszközökkel kapcsolatos adatközponti beszerzései esetében. A döntés révén a Vodafone biztosítani tudja majd az összes ügyfél- és vállalati adat folyamatos elérhetőségét egész Európában – optimális teljes élettartamra vetített összköltség mellett.
 
A Vodafone globális adatközpontjaiban jelenleg is használja az EMC csúcskategóriás és középkategóriájú
SAN
és
NAS
rendszereit és az EMC tárolófelügyeleti szoftvereket és szolgáltatásokat. A megállapodással a két cég  a Vodafone európai tárolókörnyezetével kapcsolatos karbantartási és szervizelési feladatok egységesítésére is kibővíti együttmüködését, illetve javítani kívánják a hatékonyságot is az EMC iparágvezető információinfrastrukúra-technológiájára épülő konszolidációval, illetve az ez irányú frissítésekkel.
 
„A Vodafone globális márkaneve és kivívott hírneve egyaránt a müszaki tökéletességre épül. Tisztában vagyunk azzal, mennyire nagy jelentősége van annak, hogy a Vodafone az EMC-t választotta első számú tárolómegoldás-partneréül, hogy velünk kíván együtt dolgozni az európai színtéren”[%ITALIC%] – mondta Frank Hauck, az EMC Storage Division, Global Marketing and Customer Quality részlegének vezető alelnöke. –[%ITALIC%]„Örömmel tekintünk a minden eddiginél szorosabb együttmüködés elé mind ezen a téren, mind az EMC információinfrastruktúra- és felügyeleti portfóliójának bármely más területén.”
 
Az EMC több éve stratégiai beszállító a Vodafone-nál, 2006-ban pedig megkapta a cég globális beszállítóknak járó elismerését a „Best Performance in IT” (legjobb informatikai teljesítmény) kategóriában. Az EMC-t a Vodafone első helyre sorolta a vállalati felelősség, a pénzügyi stabilitás, a kereskedelmi teljesítmény, a technológia, a minőségbiztosítás és a szállítási kapacitás illetően.