Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2009-08-18

A Toshiba immár hivatalosan is bejelentette, hogy csatlakozik a Blu-Ray Disc Association szervezethez, és a késÅ?bbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

A Toshiba immár hivatalosan is bejelentette, hogy csatlakozik a Blu-ray Disc Association (BDA) szervezethez, és a későbbiekben olyan termékek bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot.

 
A Toshiba termékpalettáján megtalálhatóak többek között a különböző DVD-felvevők és -lejátszók, valamint HDTV-készülékek, illetve olyan notebookok, amelyek számos különböző tárolóeszközt, például merevlemez-meghajtókat (HDD),
DVD
-ket és SD-kártyákat támogatnak. A Blu-ray formátumot támogató digitális eszközök közelmúltban tapasztalt jelentős mértékü térnyerése, valamint mind a fogyasztók, mind pedig a forgalmazók által egyaránt megfogalmazott piaci igények tükrében döntött a Toshiba a BDA szervezethez való csatlakozás mellett.
 
A Toshiba még idén olyan termékek – többek között BD-lejátszókat és BD-meghajtókat tartalmazó laptopok – bevezetését tervezi, amelyek támogatják a Blu-ray formátumot. A termékek részletes adatairól – beleértve az egyes területeken való bevezetésük időpontjait – a későbbiekben részletes információkat fog közzétenni a vállalat.