Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-07-22

A Sharp Corporation a televíziókban alkalmazott LCD panelek iránti növekvÅ? kereslet kielégítése érdekében körülbelül 10 százalékkal növeli az LCD panelek termelési kapacitását a Kameyama 2 üzemben...

A Sharp 2009 áprilisában jelentette be, hogy a japánban található kameyamai gyárának 2-es számú üzemegységét teljes kapacitással üzemelteti (ez körülbelül havi 90000 üvegszubsztrátum megmunkálását jelenti havonta), valamint azt, hogy a japánban, Sakai városában épülő új
LCD
panel gyárat a tervezetnél korábban, 2009 októberében nyitja meg.
Az LCD TV panelek iránti kereslet azóta is egyenletes volt, ezért a Sharp elhatározta, hogy a termelés hatékonyságának növelése mellett havi 100000  üvegszubsztrátumra növeli a Kameyama 2 üzem kapacitását augusztustól.

A Kameyama 2 üzemben gyártják a világ legfejlettebb folyadékkristályos paneljeit a gyár 2006-os megnyitásától kezdve. És mivel a Sharp AQUOS LCD televíziókban használt panelek is itt készülnek, a Kameyama 2 gyár nagyban hozzájárult az AQUOS márka imázsának javulásához.

A Kameyama 2 üzem továbbra is fejleszti az gyártás során alkalmazott, szabadalmazott technológiákat.  A gyár a Sharp vertikális integrációra épülő üzleti modelljét példázza, amelynek lényege, hogy a televíziókészülékek teljes előállítási folyamata a gyárban zajlik.