Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-07-16

A D-Link 2009. július 1-jétÅ?l minden menedzselhetÅ? switchre, tüzfalra és üzleti vezeték nélküli termékre egész Európában érvényesíthetÅ? gyári élettartam garanciát vállal...

A D-Link 2009. július 1-jétől minden menedzselhető switchre, tüzfalra és üzleti vezeték nélküli termékre egész Európában érvényesíthető gyári élettartam garanciát vállal...
 
Az élettartam garancia értelmében a termék európai piacról történő kivonását követően további 5 évig a D-Link csereterméket biztosít.   
 
A D-Link olyan piaci szegmensekben kínál – a piaci szereplők közül elsőként – élettartam garanciát, ahol az eddig elképzelhetetlennek bizonyult: a néhány tízezer forintos Smart switchekre (beleértve a ventilátorokat és belső tápokat), a legnagyobb piaci szeletet képviselő belépő szintü menedzselhető switchekre (a ventilátorok és a tápok mellett a modulokra is kiterjedően), a tüzfal termékekre, sőt, az üzleti kategóriába sorolt menedzselhető vezeték nélküli termékekre is.
 
A korlátozott élettartam garancia érvényesítéséhez a fenti kategóriába sorolt termékeket a vásárlást követő 30 napon belül regisztrálni kell a következő címen: [%A=http://productregistration.dlink.biz/%]http://productregistration.dlink.biz[%A%].
 
“A piacon egyedülálló garanciavállalásnak köszönhetően mostantól nem 2 évre értékesítünk egy terméket, hanem partnerekké válva a cég sikereiben és növekedésében a hálózati kapcsolatok biztosítói leszünk – ameddig a technológia el nem avul. Kávézói hasonlattal élve nem egy csésze teát kínálunk, hanem a teázás élményét… a megszokott kedvező árakon” – fejtette ki a garanciafeltételek módosításának jelentőségét Élő András, a D-Link Magyarország ügyvezetője.
 
A D-Link ezzel már a 40 000 Ft-os termékkategóriában is olyan garanciális feltételeket kínál, melyek eddig rendszerint az ennek három-ötszöröséért kapható termékekre volt jellemző.
 
A D-Link lakossági termékpalettájára továbbra is a megszokott 2 év gyári cseregarancia vonatkozik, melyet a vásárlás helyén vagy az értékesítő által kijelölt szervízpartnernél lehet érvényesíteni.