Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2009-07-13

Az Iomega ma bejelentette új, Mac felhasználók számára készült Iomega eGo hordozható merevlemezének megjelenését, amely számos interfésszel, stílusos új alumínium designnal is megvásárolható...


 [%IMAGE=10607%]
A három különböző színben és akár 500GB-os tárkapacitással is megvásárolható, Mac felhasználóknak készült új Iomega eGo hordozható külső
merevlemez
megbízható és sokoldalú tulajdonságainak köszönhetően kiválóan megfelel napjaink ’on-the-go’ adattárolási igényeinek.
 [%BOLD%]
Csúcstechnológiás
hardver
kiemelkedő funkcionalitással[%BOLD%]

Az új tripla interfészes eGo hordozható külső merevlemez egy
FireWire
800 porttal, egy FireWire 400 porttal és egy
USB
2.0 porttal rendelkezik, valamint különböző színekben és tárolókapacitással kerül piacra: a Silver és a Ruby Red modellek 320, illetve 500GB-os változatban érhetőek el. A meghajtók HFS+ formattáltak a legteljesebb Mac élményért.
 [%IMAGE=10608%]
A készülék alig 16mm keskeny és mindössze 200 grammos alumínium váza egy csúcstechnológiás 2,5 inch-es hordozható merevlemezt rejt magában. Az Iomega Drop Guard technológiája megvédi adatainkat a tripla interfészes eGo merevlemezen akár 1 méter 30 cm-es zuhanás után is, amely 40%-kal túlszárnyalja a piaci átlagot!
 
Az eGo új tripla interfészes hordozható külső merevlemezek a notebookok vagy
PC
-k FireWire, illetve USB 2.0-ás portjához csatlakoztatva semmilyen más külső energiaforrást nem igényelnek a müködésükhöz. Minden meghajtó rendelkezik FireWire 800 és FireWire 400 kábelekkel, valamint USB 2.0 ’Y’ kábellel, amelynek segítségével két USB porton keresztül láthatjuk el a készüléket energiával, amennyiben ez szükséges. A maximálisan 500GB-os tárolókapacitással bíró Mac felhasználóknak készült új eGo meghajtók 2,000,000 fényképet, közel 9,250 órányi zenét vagy 750 órányi videót képesek tárolni.
 [%IMAGE=10609%]
Kompatibilitás
 
A Mac felhasználóknak készült új, Iomega eGo hordozható külső merevlemezek az alábbi operációs rendszerekkel kompatibilisek: Mac
OS
X 10.4 vagy felette, Microsoft Windows 2000 Professional, Windows XP, és Windows Vista. A MozyHome
szoftver
Mac OS X 10.4 vagy felette, illetve Windows XP és Windows Vista rendszereken alkalmazható. Az EMC Retrospect szoftvere Mac OS X és Windows operációs rendszereken egyaránt fut.
 
Ár, elérhetőség és garancia
 
Már kaphatóak a készülékek 320
GB
-os Silver és Ruby Red modelljei 109,90 eurós áron, az 500 GB-os modell pedig 144,90 eurós áron. Minden új tripla interfészes eGo modell 3 éves garanciával vásárolható meg az online kiskereskedőknél éd az egyéb viszonteladóknál, a kiválasztott kiskereskedőknél, valamint a [%A=http://www.iomega.com/%]www.iomega.com[%A%] oldalon.