Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-07-08

A nemzetközileg elismert díjat azok a márkák nyerhetik el, amelyek elsÅ?sorban a vállalkozásokat és üzleti partnereket szolgálják ki...


 
A Business Superbrands díj rendkívül nagy tekintélynek és elismerésnek örvend, ezért megtisztelő számunkra, hogy idén az ASUS márka részesült ebben az elismerésben. Büszkék vagyunk a Business Superbrands díjra, mivel amellett, hogy ez az elismerés jele, arra is ösztönöz bennünket, hogy a jelenlegi úton folytassuk tevékenységünket és további fejlődésre törekedjünk.
 
A Magyarországon öt éve müködő Superbrands mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) legkiválóbb márkáit mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, melyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.
 
A bizottság elé kerülő lista a Dun & Bradstreet által nyilvántartott mintegy 500 ezer, müködő vállalkozás szürésével és a legnagyobb hazai szakmai szervezetek, illetve kamarák ajánlásainak figyelembevételével jött létre. Ez a mintegy 3000 márkát tartalmazó lista egyaránt tartalmazza a legnagyobb nyereségü hazai cégeket csakúgy, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – a kisebb vállalkozásokat, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.