Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-07-07

Az LG Electronics bejelentette eddigi legnépszerübb mobiltelefonja, az LG Chocolate következÅ? generációjának kifejlesztését...

 
A készüléket ugyanaz a csapat alkotta meg, amely az eredeti LG Chocolate-et fejlesztette ki. A kiemelkedő egyedi formatervezésü új telefon ötvözi a vadonatúj funkciókat és a kiváló teljesítményt. Az új Chocolate célja, hogy a maximálisan felhasználóbarát funkciói mellett megőrizze elődje minimalista és emlékezetes formavilágát.
 
„Megújítottuk egy régi kedvenc eredeti élményét, hiszen mostanra több mint 21 millió Chocolate készülék talált gazdára 54 országban, és meggyőződésünk, hogy a Chocolate következő generációja is óriási hatást gyakorol majd a piacra, az LG pedig ezáltal az év első felében tapasztalt növekedésre számíthat a továbbiakban is.” – mondta el Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.
 
[%IMAGE=10532%]Az LG új Chocolate telefonja az LG Black Label sorozatának negyedik tagja. Az eredeti Chocolate 2006 májusában debütált világszerte, ezt követően pedig a vállalat történetének legnépszerübb telefonjává vált. A nagy presztízsü Red Dot, illetve
iF
formatervezési díjak odaítélésével még ugyanebben az évben nemzetközileg elismerték a mobiltelefon kiválóságát az innovatív formatervezés terén. A Black Label sorozat további tagjai a forradalmi, ellenálló fémbe burkolt LG Shine, valamint az elegáns karbonszálakat és edzett üveget is tartalmazó, klasszikus LG Secret.
 
Hogy valójában milyen is lesz a legújabb LG féle csoki azt egyelőre nem tudni. Meglehet hogy
OLED
kijelzője lesz, ami talán érintés érzékeny is lesz, de mindez csak találgatás. Egyelőre csak az biztos, hogy hamarosan új édességgel kényeztethetjük magunkat.
 
 
Az új LG Chocolate telefon bemutatkozása szeptemberben várható hazánkban.