Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-07-03

Az Apple hivatalosan is elismerte, hogy az iPhone legújabb 3GS változata hajlamos a túlmelegedésre és a cég egy külön weboldalon ismerteti az új telefon müködési körülményeit...

Az Apple hivatalosan is elismerte, hogy az iPhone legújabb 3GS változata hajlamos a túlmelegedésre és a cég egy külön weboldalon ismerteti az új telefon müködési körülményeit…
 
Az interneten egyre több hírt és információt lehetett látni túlmelegedő iPhone
3G
és iPhone 3GS modellekről, ám a cég hivatalos weblapot hozott létre a jelenség magyarázatára, illetve itt részletesen ismerteti a telefon müködési körülményit, melytől ha eltérünk a készülék leállhat, illetve bizonyos funkciók ideiglenesen megszünnek, vagy nem müködnek rendesen.
 
A szóban forgó két utolsó iPhone 0[%SUP%]o[%SUP%]C és +35[%SUP%]o[%SUP%]C közt képes müködni és tárolni -20[%SUP%] o[%SUP%]C és +45[%SUP%] o[%SUP%]C közt lehet. Amennyiben túllépjük ezeket a hőmérsékleti paramétereket akkor a készülék töltése leállhat, képernyő hibák jelentkezhetnek, gyengülhet a térerő, illetve figyelmeztető képernyővel leállhat a készülék, mely ekkor még elvileg vészhívásokra képes marad.
 
Azért elég viccesek ezek a hőmérsékleti határok, hiszen ezek szerint a 3GS télen már nem lesz használható, ha a kabát külső zsebébe tettük és nyáron a kocsiban GPS-ként használva szintén leállhat, hogy neki túl melege van. Ez egyszerüen nevetséges.
 
Link:[%A=http://support.apple.com/kb/HT2101%] Apple elfogadható hőmérsékleti paraméterek (angol)[%A%]