Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-07-02

Az új generációs D-Link Green switch már 84%-os megtakarítási lehetÅ?séget kínál teljesítménycsökkenés nélkül...

Az új generációs D-Link Green
switch
már 84%-os megtakarítási lehetőséget kínál teljesítménycsökkenés nélkül...
 
A hálózati piacon környezetbarát termékeivel elsőként jelentkező D-Link tovább fejlesztve Green termékvonalát tovább faragott switchei energiafogyasztásán: a júliusban boltokba kerülő DGS- 1008D 8 portos asztali Gigabites switch fogyasztása 84%-kal alacsonyabb, mint egy hagyományos hasonló kapcsoló esetében a legkisebb teljesítményveszteség nélkül.
 
Az új generációs DGS-1008D switchek már nemcsak a csatlakoztatott
Ethernet
eszközök kikapcsolt állapotát észlelik, hanem az áramfelvételi igényt valamint a kábelhosszúságot is pontosan mérik, és az ehhez igazított legkisebb áramfelvételt igénylik. A második félévben boltokba kerülő nem menedzselhető Gigabites switchek mindegyike ENERGY STAR tanúsított tápokkal kerül a boltok polcaira.
 
Természetesen az áramfogyasztás csökkentése csak egy eleme – még ha a leginkább mérhető és fontos eleme is a felhasználók számára – a D-Link környezetbarát filozófiájának, mely a termékfejlesztéstől a környezetbarát csomagoláson át a hulladékkezelésig az életciklus minden elemét átfogja . "Célunk, hogy továbbra is piacvezető pozíciónkhoz hüen élen járjunk a zöld hálózati technológiák fejlesztésében, és ezek termékeinkbe integrálásában. A vásárlók pénztárcája mellett Földünk erőforrásainak védelme is erre sarkallnak minket.” – fejtette ki Kevin Wen, a D-Link európai