Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2009-06-30

Az EMC Documentum xCelerated Composition Platform (xCP) terméket, mint amely az ügykezelÅ? alkalmazások gyors fejlesztésének új szabványává válhat...

A múlt hónapban rendezett EMC World 2009 rendezvényen tartott vitaindító előadásában Mark Lewis, az EMC Content Management and Archiving részlegének elnöke úgy írta le az EMC Documentum xCelerated Composition Platform (xCP) terméket, mint amely az ügykezelő alkalmazások gyors fejlesztésének új szabványává válhat.
 
Tények/kiemelt információk:
 
  • Az egyedi kódot tartalmazó ügykezelő alkalmazások készítése hagyományosan rendkívül fáradságos és időigényes munka, és a karbantartás is bonyolult, különösen akkor, ha a változások megkövetelik, hogy az alkalmazást újfajta üzleti követelményekhez igazítsuk.
 
  • Az xCP olyan dinamikus alkalmazás-összeállítási platform, amely teljesen integrált technológiákat kínál fejlesztési és telepítési eszközökkel, bevált követendő eljárásokkal és a kódolás helyett a konfigurálást előtérbe helyező kialakítással. Előre beépítetten tartalmaz olyan technológiákat, mint a tartalomkezelés, az üzletifolyamat-menedzsment, az intelligens adatbegyüjtés, az ügyfélkommunikáció-kezelés, együttmüködési és megfelelési eszközök.
 
  • Az xCP segítségével a rendszerintegrátorok, független szoftverfejlesztők és informatikai szervezetek akár 50 százalékkal gyorsabban, jelentősen olcsóbban és kevesebb erőforrással készíthetnek ügykezelő alkalmazásokat. Használatával jelentősen csökkenthető a teljes élettartamra vetített összköltség azzal, hogy kényelmesebben módosítható és karbantartható alkalmazásokat lehet készíteni.
 
§     [%TAB%]Az EMC tervezői versenyt (Designer’s Challenge) hirdetett annak az elgondolásnak a népszerüsítésére, hogy az xCP-vel nincs szükség kódolásra. A versenybe minden EMC Documentum vásárló és partner nevezhet, a feladat egy ügykezelési alkalmazás összeállítása. A három legjobb pályamunka pénzjutalmat kap: az első helyezett 35 ezer dollárt, a második tízezer dollárt, a harmadik ötezer dollárt. A nyerteseket a Momentum Europe rendezvényen hirdetik ki, ahol az első helyezett lehetőséget kap megoldása bemutatására. A benyújtási határidő 2009. augusztus 3. A versenyről részletesebben a következő oldalon tájékozódhat: [%A=https://community.emc.com/docs/DOC-3739%]https://community.emc.com/docs/DOC-3739[%A%]
 
Támogatási idézetek:
 
Mark Lewis, az EMC Content Management and Archiving részlegének elnöke:
–„Az üzleti folyamatok korszerüsítése és automatizálása biztos módszert kínál a megtakarításra. Az pedig, hogy lehetőséget ad a folyamatközpontú alkalmazások gyorsabb és olcsóbb fejlesztésére és telepítésére, megsokszorozza a lehetséges költségcsökkentés mértékét. Ahhoz azonban, hogy rugalmas és alkalmazkodó információs környezetet építhessünk ki, tovább kell menni a szokásos tartalomkezelő platformoknál: olyan összeállítási platformra van szükség, amely meggyorsítja az alkalmazásfejlesztést. Az xCelerated Composition Platform a teljesen integrált tecnológiák, a fejlesztési és telepítési eszközök és a bevált követendő eljárások előnyeit egyesítve képes  kifinomult, szolgáltatásspecifikus alkalmazásokat készíteni anélkül, hogy rengeteget kellene kódolni. A kevesebb egyéni változtatás azt jelenti, hogy az alkalmazások akár 50 százalékkal gyorsabban fejleszthetők, aminek jelentős költségmegtakarítás, gyorsabb hasznosulás és jobb megtérülés a következménye.”
 
  • Paul Barber, a Unisys Enterprise Content Management Practice részlegének igazgatója:
–„Az EMC Documentum xCelerated Composition Platform egy lépéssel előrébb jár, mint a sokféle hagyományos keretrendszer, amelyek jellemzően csak különféle termékek egy csomagban forgalmazva, csomagáron. Az xCP magas szintü szoftverintegrációt kínál és egy sor eljárás- és tervsablont tartalmaz. A Unisys
3D
Blueprinting eszközeit és módszertanát, valamint cégünk komoly alkalmazásmodernizálási és kiszervezési tapasztalatait ötvözve a termék előnyeivel mostantól gyorsabban készíthetünk megismételhető, bevált ügykezelési alkalmazásokat ügyfeleink számára. Az ügyfelek számára az is előny, hogy az alkalmazás gyorsabban megvalósítható és hosszú távon egyszerübben támogatható.”