Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2009-06-22

Az új AQUOS BD-HP22S Blu-ray lejátszó BD-Live funkciója a filmhez kapcsolódó internetes tartalmak letöltését és a tévéképernyÅ?n való megtekintését teszi lehetÅ?vé a nézÅ?k számára...

Az új AQUOS BD-HP22S Blu-ray lejátszó
BD
Live funkciója a filmhez kapcsolódó internetes tartalmak letöltését és a tévéképernyőn való megtekintését teszi lehetővé a nézők számára.
 
 
Az internetkapcsolat lehetősége mellett az új AQUOS rendszer természetesen továbbra is kristálytiszta képet, számtalan csatlakozási lehetőséget kínál.    
 
A Sharp AQUOS BD-HP22S a beépített
BD
-Live funkció mellett természetesen egy újabb alacsony energiafelhasználású, elegáns megjelenésü termék, elengedhetetlen tartozéka az otthoni házimozi-rendszernek.
 
A BD-HP22S a Blu-ray lemezek mellett lejátszik hagyományos
DVD
és
CD
lemezeket is.  
 
A lejátszott DVD lemezek full
HD
felbontásban (1080p/24Hz) tekinthetők meg a készülék segítségével. Ugyanígy, ami a hanghatást illeti, a Sharp erről is gondoskodik, a BD-HP22S Dolby True HD,
Dolby Digital
Plus és
DTS
-HD hang leadására is képes.
 
A környezetkímélő készülék használata során 21 Wattot, készenléti üzemmódban pedig mindössze 0,7 Wattot fogyaszt óránként.
 
A csatlakozási lehetőségeket tekintve ismét széles a választék, a készülék rendelkezik
HDMI
1.3 csatlakozással,
komponens
és videó kimenettel, bal és jobb audio kimenettel, illetve egy optikai digitális hangkimenettel. A szimultán HDMI és YUV képkimenetnek köszönhetően a nézett tartalom egyszerre két – akár külön szobában elhelyezett –
LCD
tévén és kivetítőn egyszerre is nézhető.
 
Az AQUOS Link funkciónak köszönhetően a készülék más, a Link funkciót támogató készülékekkel együtt, egy távirányító segítségével vezérelhető.