Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2009-06-18

Az EMC (NYSE: EMC) kapta meg a Cisco â??Multi-theatre Partner of the Yearâ? (kb. â??Az év több felhasználási területen is müködÅ? partnereâ??) elismerését.


 
        [%TAB%]A Global Awards célja azoknak az értékesítési partnereknek az elismerése, amelyek müködését a Cisco példaként szeretné állítani a többiek elé. A jelöléseknél az innovatív gyakorlati módszerekre, az alkalmazások sikerére, az egyedi programokra, a problémamegoldási és értékesítési megközelítésekre figyelnek. A győzteseket a Cisco regionális, illetve különféle alkalmazási területekre koncentráló értékesítésicsatorna-vezetőinek egy csoportja választja ki.
 
        [%TAB%]Az EMC és a Cisco évek óta folyó együttmüködésének célja egy olyan optimális információs infrastruktúra létrehozása, amelyben az EMC nagy adatmennyiségek tárolásával, védelmével és kezelésével kapcsolatos szakértelme párosul a Cisco intelligens hálózatkezelési technológiáinak és egyesített feldolgozási rendszerének (Unified Computing System) előnyeivel. A díj az EMC kiválóságát ismeri el, illetve a cég elkötelezettségét az értékesítési csatorna szereplői számára kínált programok ösztönzése és a vásárlók segítése mellett – hogy ez utóbbiak költséghatékony módon használhassák fel iparágvezető információs technológiáikat a következő generációs virtualizált adatközpontok előnyeinek kiaknázásánál. A döntési tényezők a következők voltak:
 
·    [%TAB%]Az EMC európai, közel-keleti és afrikai Velocity² Signature Solutions Centereiben használt Cisco berendezések
·    [%TAB%]Az EMC együttmüködése a Cisco Unified Computing Systemmel
·    [%TAB%]Az EMC hosszú távú beruházásai, amelyek célja, hogy segítse vásárlóit adatközpontjaik átalakításában az EMC, a Cisco és a
VMware
technológiáinak felhasználásával
·    [%TAB%]A lehetőségek, amelyeket az EMC nyújt a közös értékesítésicsatorna-partnerek számára, hogy vállalkozásukat az EMC és a Cisco eszközeinek használatával bővítsék
·    [%TAB%]Az eredeti berendezésgyártói (OEM-) megállapodás, amely lehetőséget ad az EMC számára a Cisco MDS több adatrétegü switchek és a Cisco Nexus 5000 platform viszonteladói értékesítésére az EMC Connectrix kapcsolati termékcsaládjának részeként
 
        [%TAB%]–„Megtiszteltetés számomra, hogy az EMC-t nevezhetem meg a Cisco Partner Summit globális díjának nyerteséül” – mondta Keith Goodwin, a Cisco Worldwide Channels részlegének vezető alelnöke. –„ A Multi-theatre Partner of the Year díj az EMC Cisco értékesítésicsatorna-partnerként 2008-ban elért teljesítményét és eredményeit ismeri el.”
 
        [%TAB%]–„Az EMC és a Cisco nagymúltú stratégiai szövetsége sokévnyi technológiai és értékesítési együttmüködésre épül. A Multi-theatre Partner of the Year díj is tanúsítja azt, hogy elkötelezetten igyekszünk értéket kínálni közös ügyfeleink és értékesítésicsatorna-partnereink számára” – mondta az EMC részéről BJ Jenkins, a Global Marketing részleg vezető alelnöke. –„A további munka során is arra fogunk koncentrálni, hogyan segíthetnénk közös ügyfeleinket információinfastrukturális beruházásaik jobb kihasználásában a hatékonyság növelése érdekében és azért, hogy megteremthessék a saját felhő-feldolgozási (cloud) architektúra kiépítésének alapjait.”
 
        [%TAB%]A Cisco Partner Summit díjakat három szinten ítélik oda: régiók és müködési területek szerint, illetve globálisan. A Cisco Partner Summit globális díjai a partner adott technológiai vagy müszaki piacon, több földrajzi területen elért teljesítményét tükrözik.