Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-06-17

A Dataviz nevü cég léterhozta a Documents To Go alkalmazást, mely teljes Word, Excel, PowerPoint támogatást, PDF olvasást is biztosít az iPhone-ra...

A Dataviz nevü cég léterhozta a Documents To Go alkalmazást, mely teljes Word, Excel, PowerPoint támogatást,
PDF
olvasást is biztosít az iPhone-ra…
 
Természetesen nem a Microsoft gondolt egyet és készített iPhone-ra irodai csomagot hanem a Dataviz nevü
software
fejlesztő vég alkotta meg a Documents To Go nevü alkalmazást, mely teljes Word, Excel és PowerPoint támogatás mellett képes olvasni PDF dokumentumokat (hírek szerint a későbbiekben a PDF készítés is megvalósulhat), valamint elboldogul a
TXT
HTML
formátumokkal és számos képet, többek közt BMP, JPEG, GIF, TIF, SVG és
PNG
állományokat is képes kezelni. A képességeknek azonban itt még nincs végi mivel az ügyes alkalmazás a hagyományos .doc formátumok mellett (Office 97-ig visszamenőleg) a legújabb .docx állományokat is képes kezelni.
 
A program külön érdekessége, hogy nem csak egyszerü szövegírási és alapvető szerkesztési funkciókat tartalmaz hanem képes összetett  dokumentumszerkesztésre is. Egyebek mellett a táblázatokat, grafikákat, képeket illeszthetünk a dokumentumokba, illetve keresés, cserélés funkciók is rendelkezésünkre állnak, automatikus formázás, szövegrendezés és még sok más.
 
A program nem ingyenes, de aki netán üzleti felhasználási céllal vett iPhone-t annak mindenképp megér néhány dollárt a program.
 
Link: [%A=http://www.dataviz.com/%]http://www.dataviz.com/[%A%]