Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-06-17

A Nav N Go bejelentette Roger Huang ázsiai, valamint Lukács Andrej kelet-európai értékesítési igazgatók kinevezését...

A Nav N Go bejelentette Roger Huang ázsiai, valamint Lukács Andrej kelet-európai értékesítési igazgatók kinevezését…
 
A Nav N Go ezzel a lépéssel létrehozta világméretü értékesítési csapatát, amely amerikai, ázsiai, valamint kelet- és nyugat-európai jelenlétével biztosíthatja a budapesti székhelyü vállalat további globális üzleti növekedését.
 
„Roger és Andrej a GPS-navigáció és a kapcsolódó területek igen tapasztalt szakemberei, meggyőződésem, hogy jelentős mértékben hozzájárulnak majd a partnereink igényeinek kielégítéséhez. A valóban globális értékesítési szervezet felállításával a Nav N Go immár hatékonyabban képes támogatni üzleti partnereit az iparág vezető technológiáinak kiaknázásában, és mindez további sikerekhez vezet majd az általunk kiszolgált piacokon” mondta Jim Nardulli, a Nav N Go globális kereskedelmi vezetője.
 
Roger Huang központi irodája a kínai Shenzhenben található. A korábban értékesítéssel és termékmenedzsmenttel foglalkozó csapatokat irányító szakember főként Kínában és Tajvanban szerzett tapasztalatokat, többek között az AmTRAN Electronics és a
GPS
-E Limited munkatársaként.
 
A budapesti székhelyü Lukács Andrej korábban két évig Szerbiában dolgozott, ahol megalakította és vezetése alatt sikerre vitte a Strong & Unique mobiltelefon-vállalatot. 2006-ban visszatért Magyarországra, ahol az LG Electronics és a Blaupunkt regionális piacainak vezetése révén mély betekintést nyert a kelet-európai piac világába.