Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-06-16

A Wadja.com bejelentette, hogy lehetÅ?vé teszi a különbözÅ? üzleti felhasználók számára egy-egy saját, dedikált és brandelt mobil közösségi oldal létrehozását...

A mobil internet, média és üzenetküldő szolgáltatóként ismert Wadja.com bejelentette, hogy lehetővé teszi a különböző üzleti felhasználók és szervezetek számára egy-egy saját, dedikált és brandelt mobil közösségi oldal létrehozását...
 
A különféle márkák számára ez egy valódi lehetőség, hogy a fogyasztókkal a megszokottól eltérő módon kommunikáljanak, amelyben a Wadja teljes portfoliója a segítségükre lesz, köztük az innovatív webes és mobil szolgáltatások minden fogyasztó számára, beleértve a személyes profil létrehozását, a közvetlen üzenetküldést, az ingyenes szöveges üzeneteket, a mobiltelefon és
PC
szinkronizált kapcsolatának biztosítását, valamint a multimédiás tartalmak tárolását és megosztását.
 
A közösségi oldalak szolgáltatásainak széleskörü kínálata mellett a felhasználók a Wadja MessageAds rendszerének előnyeit is élvezhetik, amely a cég egyedi,
SMS
alapú, tartalmi háló jellegü, marketingüzenetek továbbítására kialakított hirdetési szolgáltatás. A MessageAds nyomon követi a felhasználók érdeklődési körét és akár más közösségi oldalakról, például a Twitterről is képes “feed”-eket integrálni rendszerébe, további előnyökhöz juttatva ezzel a Wadja partnereit.
 
“A különböző cégek számára egy teljeskörü és testreszabott közösségi médiafelületet biztosítunk, így a jövőben jobban megismerik a fogyasztókat, valamint kialakítják a véleményformálók egy olyan csoportját, amely kiszolgálja a már meglévő fogyasztókat és egyúttal újakat is képes bevonni” - mondta Alex Christoforou ügyvezető Igazgató, a Wadja létrehozója.
 
A Wadja egy merőben egyedi lehetőséget kínál: teljeskörüen támogatott ún. “white label” mobil közösségi szolgáltatást. A marketing csapatok egy valóban új szinten mozoghatnak ezentúl a közösségi médiában, ráadásul gyorsan és egyszerüen. Lehetőség van olyan csatornák müködtetésére is, amelyek a felhasználók számára bevételi forrásul is szolgálhatnak.
A Wadja másik jelentős előnye lehetővé teszi, hogy bárki egy egyszerü szöveges üzenettel frissíthesse brandelt profilját a közösségi oldalon – ennek köszönhetően ez a platform egy jóval magasabb szintü szolgáltatást nyújt, mint számos nagy közösségi oldal.
 
A felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a Wadja által nyújtott különleges szolgáltatásokat, mint a Google Locations, amely segít a felhasználók tartózkodási helyéről tájékozódni, vagy a Mediabox, amely lehetővé a képek és multimédiás file-ok feltöltését, megosztását, sőt még szerkesztésüket is.  Wadját nemzetközi összehasonlításban is különlegessé tevő sokoldalúsága és egyedisége az alkalmazás egészén átsüt, hiszen a márkák és cégek a legkülönbözőbb nyelveken jelenhetnek meg, igazodva a különböző piaci viszonyokhoz, ország specifikusan.  Például a  Crewparty , az egyedülállókra specializált utazásszervező már sikerrel használja a Wadja nyújtotta lehetőségeket ügyfélkörének bővítésére.
 
Az Angliában tavaly létrehozott hálózat (www.wadja.com) már több mint 4.000.000. taggal büszkélkedhet. A felhasználók könnyedén csatlakozhatnak az internetről vagy mobiltelefonról egyaránt így a Wadja Európa legnagyobb mobil közösségi portálja.