Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2009-06-16

A Canon Security and Cost Control Pack szoftvercsomag a legfeljebb 5 multifunkciós készüléket használó és 50 felhasználós kis- és közepes vállalkozások számára készült...



A Canon bejelentette Security and Cost Control Pack (SCCP) szoftvercsomagját, amelyet a kis- és középvállalkozások igényeinek megfelelően terveztek. Az SCCP szoftvercsomag biztonságos és hatékony nyomtatási lehetőségeket kínál, így a KKV-k mostantól igen kedvező áron juthatnak a nagyvállatoknál megszokott szintü dokumentumfelügyelethez. A Canon SCCP szoftvercsomag legfontosabb célja a vállalaton belüli képalkotási költségek csökkentése: mivel a
szoftver
a nyomtatási kiszolgáló helyett közvetlenül a nyomtatási eszközre telepíthető, megtakarítható a szervezet igényeit meghaladó kifinomult kiszolgáló megvásárlása, és fenntartásának költsége is.

A szervezetek költséghatékony müködését tovább segíti, hogy ezzel a megoldással a rendszergazdák átlátják, ki és hogyan használja az eszközt. A webböngészőn keresztül, vagy akár e-mailben küldött jelentések segítségével kiválóan nyomon követhetővé válnak a berendezésekhez kötődő kiadások, így egyszerübben azonosíthatók a költséghatékonyság szempontjából fejlesztendő területek.

Ezzel a megoldással a legfeljebb öt multifunkciós készüléket használó és 50 felhasználós szervezetek könnyedén átláthatják nyomtatással kapcsolatos költségeiket és javíthatnak a dokumentumok biztonságos nyomtatásán. A Canon új megoldása támogatja a nyomtatási, fax- és másolási költségek kezelését, kiemeli a kiadások keletkezésének helyét, valamint a felesleges nyomtatások elkerülésének érdekében biztosítja, hogy a felhasználók azonosítsák magukat a készülékek használatakor.

A szoftvercsomag telepítését követően a ”follow me” funkciónak köszönhetően a dokumentumok kiszolgáló nélkül bármely, a hálózathoz csatlakozó multifunkciós készüléken kinyomtathatók és begyüjthetők. Így a rugalmasabb nyomtatási költségek mellett tovább növelhető a dokumentumok biztonsága, mivel a dokumentumokhoz csak a jogosult felhasználók férhetnek hozzá. Az azonosítás több módon megoldható: például PIN kód vagy azonosítókártya segítségével.
„A Canon Security and Cost Control Pack szoftvercsomag kiadásával olyan fejlett biztonsági és fiókkezelési eszköz kerül a kis- és közepes vállalkozások kezébe, amelyeket a nagyvállalatok már évek óta használnak” – mondta Moravcsik László, a Canon Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

 A Canon SCCP szoftvercsomagjával és a felsorolt intézkedések megvalósításával a KKV szektor szereplői közelebb kerülhetnek egy átgondolt nyomtatási stratégia kialakításához, amely mind rövid, mind hosszútávon költségmegtakarításokat eredményez.
A Canon Security and Cost Control Pack szoftvercsomag a legfeljebb 5 multifunkciós készüléket használó és 50 felhasználós kis- és közepes vállalkozások számára készült, és 2009. május 4-től elérhető Európa-szerte.