Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Fotózás
digimaniac - 2009-06-10

A Canon a mai napon hozza forgalomba a vadonatúj, többfunkciós, kompakt SELPHY CP790 fotónyomtatót, amellyel a fotólabor minÅ?ségü nyomatok készítése könnyebb, mint valaha...

A SELPHY CP790 tartalmaz egy sor szórakoztató sablont és elrendezést, amellyel a felhasználók korra való tekintet nélkül kreatívan testre szabhatják fényképeiket. Az Automatikus képkorrekció funkció pedig biztosítja a laborminőségü nyomatok könnyü készítését.

 „A Canon eszközeivel mindig könny[%ITALIC%][%ITALIC%]ü[%ITALIC%][%ITALIC%] volt labormin[%ITALIC%][%ITALIC%]ő[%ITALIC%][%ITALIC%]ség[%ITALIC%][%ITALIC%]ü[%ITALIC%][%ITALIC%] nyomatokat készíteni, de a legújabb SELPHY nyomtató tovább emeli a színvonalat. A kényelmesen, egyszer[%ITALIC%][%ITALIC%]ü[%ITALIC%][%ITALIC%]en és szórakoztatóan használható SELPHY CP790 egy nagyszer[%ITALIC%][%ITALIC%]ü[%ITALIC%][%ITALIC%] fotónyomtató bárki számára, ráadásul a családok számára is elérhet[%ITALIC%][%ITALIC%]ő[%ITALIC%][%ITALIC%] áron.” - mondta Rainer Feuhres, a Canon Consumer Imaging vezetője.

A beépített fogóval, tartókosárral és opcionális akkumulátorral a SELPHY CP790 nyomtatóval bárhol lehet nyomtatni számítógép használata nélkül. A készülék festék szublimáció nyomtatási technológiára épül és maximálisan 300x300
dpi
felbontású nyomatokat képes készíteni 3 színü festékből, melyet plusz védőréteggel is ellát. A nyomtató egy levelezőlap méretü képet 47 másodperc hitelkártya vagy névjegykártya méretü képeket pedig 24 másodperc alatt képes elkészíteni.

A SELPHY CP790 mindent tartalmaz, ami a laborminőségü fotónyomatok gyors és egyszerü elkészítéséhez szükséges. A dönthető 3.0 inches
LCD
képernyő és az Easy Scroll vezérlőtárcsa könnyüvé teszi a kezelését. A beépített
PictBridge
funkcióval és a memóriakártya foglalatokkal sokféle digitális fényképezőgépről és memóriakártyáról lehet közvetlenül nyomtatni – így nem szükséges számítógéphez csatlakoztatni. A felhasználó még a mobiltelefonjáról is nyomtathat közvetlenül infravörös kapcsolat vagy opcionális Bluetooth-adapter segítségével, ezenfelül a CP790-es még
802.11b
szabványú
Wi-Fi
adóvevővel is rendelkezik.
A SELPHY CP790 gyors, rugalmas és szórakoztató. Egy laborminőségü levelezőlap méretü nyomatot 47 másodperc alatt készít el. Az opcionális papírkazettákkal lehetséges az levelezőlap, széles, hitelkártya és mini címke méretü nyomatok készítése is. A SELPHY CP790 hőszublimációs nyomtatási eljárást használ az egyenletes, laborminőségü nyomatok készítéséhez; a speciális bevonat védi a nyomatot a nedvességtől és a szennyeződéstől. Albumban tárolva 100 évig is kiváló minőségü, tartós nyomatokat készítő SELPHY CP790 nyomtatóval sokáig megőrizhetők a családi emlékek.

A SELPHY CP790 tartalmaz egy sor Automatikus képkorrekciós funkciót is, például a Vörösszem-korrekciót, Bőrtónus optimalizációt, és képzaj csökkentést, melyek segítségével automatikusan javítható a fotók minősége. A Saját színek opcióval speciális effektusok adhatók a képekhez, például Szépia, Élénk, Diapozitív, vagy Fekete-fehér.

A Fotónapló funkcióval a fényképek hatféle különböző naplóelrendezésbe helyezhetők el, külön szöveggel, hatféle háttérszínnel és 17-féle bélyegzővel. A naplóban elhelyezett fotók levághatók, körbevághatók, és javíthatók, és az elrendezésben megjeleníthetők a fotók készítési dátumai is.

A mellékelt SELPHY Photo Print
szoftver
végigkíséri a felhasználót a nyomtatás lépésein, a képernyő és hangos utasítások segítségével.