Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-06-06

Harmadik alkalommal startolt Magyarország legnagyobb online piacterén a Vatera Premier, melyen ezúttal egy arannyal bevont MOTOROLA VE66 Luxury mobiltelefonjáért licitálhatnak a vaterázók...

Harmadik alkalommal startolt Magyarország legnagyobb online piacterén a Vatera Premier, melyen ezúttal egy arannyal bevont MOTOROLA VE66 Luxury mobiltelefonjáért licitálhatnak a vaterázók…
 
A havi több mint 1 millió látogatót vonzó aukciós portálon eddig több ezer vaterás felhasználó volt kíváncsi az árverésre. A június 3-án indult liciten a legmagasabb ajánlat jelenleg 110 000 Ft, de a szervezők reményei szerint ez az összeg tovább nőhet az aukció végéig.
 
A jelenleg futó Vatera Premier tárgya a Motorola VE66 Luxury 18 és 24 karátos arannyal bevont mobiltelefonja, amely itthon elsőként a Vatera aukciós oldalon debütál. A Motorola elsősorban a feltünő eleganciára vágyó, igényes vásárlókat szólítja meg.
 
A Vatera Premier sorozattal a Vatera.hu a gyártópartnerekkel karöltve, egyedi termékek gyüjtőinek, exkluzív márkák rajongóinak szeretne kedvezni. A felajánlott termékekből befolyt összeget a partnerek jótékonysági célra ajánlják fel.
 
A június 9-én záruló aukció teljes összegét a Vatera és a Motorola a Bátor Tábor Alapítványnak ajánlotta fel. A 2001-ben életre hívott Bátor Tábor ingyenes élményterápiás programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, valamint haemophiliával kezelt gyermekek és családjaik részére.