Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-06-02

A TomTom, a mai napon különleges bejelentést tett: piacra dobja a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét...

A TomTom, a mai napon különleges bejelentést tett: piacra dobja a kimondottan hölgyek igényeire szabott navigációs készülékét…

 
A TomTom White Pearl a nemrégen útjára indított TomTom ONE IQ Routes modell átalakított, kifejezetten női igényekre szabott változata, amelyet luxus kivitel és bővített tartalmi szolgáltatás tesz stílusosan élvezetes és stresszüző navigációs kiegészítővé.
 
A gyöngyház színü borításnak és a színben, valamint anyaghasználatban egyező EasyPort rögzítőnek köszönhetően a készülék megjelenése eltér a szokásos TomTom navigációs készülékekétől. A White Pearl-t egybefüggő, finoman örvénylő virágmotívum díszíti, amely érzéki összhangban van a készülék bekapcsolásakor megjelenő „kezdőképpel”.
 
A White Pearl és annak rögzítője könnyen tisztántartható, és biztonságosan tárolható a készülékhez járó, stílusban igazodó, különleges minőségü selyemtokban, amely méretéből adódóan könnyedén hordozhatóvá teszi a készüléket, akár a legkisebb női retikülben is.
 
A készülék számos, előre telepített
POI
-val lett bővítve, olyan speciális kategóriáknak is helyet adva, mint az „Érdekes látnivalók”, a „Vásárolj, amíg bírsz” valamint a „Napi divat” kategóriák, amelyek gond nélkül elvezetnek a városban található legjobb helyekhez, legyen szó divatbutikokról vagy lakberendezési áruházakról, éttermekről vagy bárokról, kávé- vagy teaházakról, színházakról vagy mozikról, így meghagyva minden hölgynek a felfedezés élményét.
 
„Ezt a készüléket kimondottan a hölgyek igényeire szabtuk, a tökéletes navigációs élmény mellet elég teret hagyva a könnyedségnek, az exkluzivitásnak és nem utolsó sorban a stílusnak”,[%ITALIC%] tette hozzá Corinne Vigreux, a TomTom ügyvezető igazgatója. [%ITALIC%]„Korábban, a szórakoztató elektronikai iparág ezen szegmensében nem fordítottak kellő hangsúlyt a hölgyek által képviselt, igen fontos vásárlói rétegekre, de mi a TomTom-nál felfigyeltünk a női vásárlók által támasztott igényekre, ezért hoztuk létre a White Pearl-t.”
 
A készülék természetesen a TomTom-tól már megszokott navigációs funkciókkal is el van látva, amely az egyszerü használhatóságon túl tartalmazza a Map Share technológiát a „Segítség!” menüt és még sok más hasznos funkciót. A készülék továbbá tartalmazza a TomTom által kifejlesztett IQ Routes™  útvonal-kalkulációs csúcstechnológiát is, ami automatikusan a navigációs piacon elérhető leggyorsabb és legpontosabb útvonal-kalkulációt biztosítja a felhasználók számára. Végezetül, a TomTom White Pearl tökéletes sávnavigációt biztosít az Advanced Lane Guidance funkciónak köszönhetően, amely segít eligazodni az összetettebb közlekedési csomópontoknál és autópálya lehajtóknál.
 
A TomTom White Pearl készülék egy TomTom különleges kiadás, így csak korlátozott számban lesz elérhető Magyarországon Június végétől. A TomTom White Pearl ajánlott fogyasztói ára 59 990 forint.