Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-05-25

Immár hazánkban is forgalomba kerülnek az egyedi megjelenésü és nem utolsó sorban szép hangzást biztosító dán Scandyna Podspeakers hangsugárzók és kiegészítÅ?k, melyek igazi díszei lehetnek lakásunknak

Immár hazánkban is forgalomba kerülnek az egyedi megjelenésü és nem utolsó sorban szép hangzást biztosító dán Scandyna Podspeakers hangsugárzók és kiegészítők, melyek igazi díszei lehetnek egy modern lakásnak…
 
 
Az Annex Total Kft., a Jamo hangsugárzók magyarországi kizárólagos importőre bejelentette, hogy megszerezte dán illetőségü Scandyna Podspeakers hangsugárzók, valamint a Scandyna Podspeakers brand alá tartozó egyéb készülékek és kiegészítők kizárólagos képviseleti jogát és megkezdi a termékek itthoni nagykereskedelmi forgalmazását, valamint kiskereskedelmi értékesítését.
 
Miért is kellene egy hangfalnak szögletes fekete doboznak lennie? A Podspeakers hangsugárzó-sorozat valamennyi modellje egy olyan életstílust reprezentál, amely bátran elrugaszkodik a megszokott formáktól. A Podspeakers hangsugárzók története Nagy-Britanniában kezdődött az 1990-es években, amikor egy, a Bowers & Wilkins fejlesztőiből álló kis csapatot – közöttük a legendás B&W Nautilus hangsugárzó fejlesztése mögött álló mérnökkel – megbíztak azzal a feladattal, hogy tervezzenek egy kitünő hangzást nyújtó hangsugárzót, elérhető áron (ez valahogy később már nem volt elsődleges szempont). Ennek eredménye képpen létrejöttek az első Minipod hangsugárzók.
 
[%IMAGB=10023%]Napjainkban a dán Hi-Fi gyártó, a Scandyna International a Podspeakers terméksorozat gyártási és marketing licenctulajdonosa, és valamennyi Podspeakers hangsugárzó Dániában, különlegesen kialakított üzemekben, szigorú alapossággal kiválasztott
OEM
gyártóknál készül. Emellett 1996-tól a Scandyna International folytatta a Podspeakers hangsugárzó-projekt fejlesztési koncepcióját is.
 
A Podspeakers hangsugárzók koncepciója, hogy a Hi-Fi választásának többet kell jelentenie számunkra a hangot, zenét reprodukáló eszközöknél. A hangsugárzó egy olyan divatos bútordarab, amely friss stílust hoz az otthonunkba, innovatív designvilággal, állandóan megújuló színekkel és újszerü formákkal.
 
Nemrégiben mutatták be a Micropod SE és a Megapod Kit elnevezésü termékeiket, így mostanára már 15 különféle modell alkotja a teljes Podspeakers terméksorozatot. Ezek között megtalálható hagyományos, illetve aktív (saját, beépített erősítővel rendelkező) hangsugárzó, házi-mozi célokra kifejlesztett centersugárzó, mélyhangsugárzó, iPod dokkoló, valamint egy 2x 50W teljesítményü integrált erősítő is. Egyedi megjelenésük mellett a Podspeakers hangsugárzók igazán nem nevezhetők egyhangú berendezéseknek, hiszen a termékcsaládot alkotó modellek némelyikét akár tíz különféle burkolattal is megvásárolhatjuk, az egyszerübb ezüst, sárga, vörös, mély-sötétkék (midnight blue), fehér, fekete, gyöngyház színektől kezdve a jellegzetesen brit „carnaby” kék színeken át az Austin Minik egyik kedvenc, sötétzöld árnyalatára hajazó „racing green” kivitelben is. Sőt hölgy olvasóink nagy örömére a Minipod és a Micropod SE hangsugárzók, valamint a The dock és a The V dock elnevezésü iPod dokkoló állomások a közelmúltban, rózsaszín változatban is megjelentek.
 
[%IMAGB=10024%]A Podspeakers hangsugárzó-sorozat új generációja tökéletes választás mindazok számára, akik el mernek rugaszkodni az átlag hangdobozok szögletes egyhangúságától, emellett színesben gondolkodnak.
A Podspeakers sorozat páratlan sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a Minipod, a Cinepod, a Bass Station és a Micropod SE hangsugárzókat is Plus X Award díjakkal jutalmazták egyedülálló formai megjelenésükért.
 
A Scandyna Podspeakers hangsugárzók és egyéb készülékek, valamint kiegészítők már kaphatók a Budapest, XIII. ker. Hegedüs Gyula u. 2. szám alatti Annex Hangcenter szaküzletben. A Minipod hangsugárzók (1 pár) ára 179700 és 209700 forint közt változik.
 
Link: [%A=http://www.hangcenter.hu/%]http://www.hangcenter.hu/[%A%]