Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-05-21

Az Spb Software híres IPTV alkalmazása immár Symbian S60 készülékekre is elréhetÅ?, lehetÅ?vé téve több mint 100 nemzetközi TV csatorna elérését okostelefonon...

Az Spb Software híres IPTV alkalmazása immár
Symbian
S60
készülékekre is elréhető, lehetővé téve több mint 100 nemzetközi TV csatorna elérését okostelefonon…
 
A mobilon való TV nézés aligha mondható újdonságnak, bár a megvalósítások közt jelentős különbségek vannak. A
DVB
-H -nak hazánkban egyelőre nem nagy esélye van a bármilyen szintü elterjedésre és a rosszul implementált DVB.H technológia koporsólyába az utolsó szöget az IPTV előretörése jelentheti.
 
[%IMAGE=9984%]Az Spb Software korábban már
Windows Mobile
készülékekhez kiadott IPTV programjának immár megjelent a Symbian változata, mely több mint 100 nemzetközi TV csatornát biztosít.  Az alkalmazás a Windows verzióhoz hasonlóan számos funkciót, TV müsort és az éppen használt kapcsolatunk sebességéhez mérten többféle minőségi beállítást is kínál.. Lévén a legtöbb Symbian eszköz nem érintő képernyős a programot tökéletesen kezelni tudjuk, és minden funkcióját elérjük hagyományos D-pad vagy más vezérlő gombok segítségével is.
 
A program használatához, minimum Symbian S60 9.1 3rd Edition FP1 operációs rendszert futtató készülékkel kell rendelkeznünk. A program a legtöbb kijelző felbontást támogatja és bármilyen adatkapcsolaton képes csatlakozni, legyen szó 3G-ről, Wi-Fi, vagy akár WiMax kapcsolatról.
 
A teljes verziós alkalmazás 15 dollárba kerül, a próbaverzióban sajnos csak pár csatorna elérhető bemutató jelleggel.