Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2009-05-18

A nálunk kevésbé ismert, de a piac egyik nagy öregjének számító Targus, melynek nevéhez maga a notebook táska is füzÅ?dik, legújabb táskáit újrahasznosított PET palackokból készíti...

 
Általában kevés szó esik a notebook táskákról, pedig a mobil gépeknek eme passzív kiegészítője is nagyon fontos. A legnyilvánvalóbb az értékes gépek védelme, de épp olyan lényeges a praktikus kialakítás és a kinézet is. Kevesen tudják de a Targus nevéhez füződik a noteszgép táska kitalálása is.
 
Ma több mint 300-féle táskamodell alkotja választékukat, amiben több jogvédett megoldást is találhatunk, ilyen például a SafePort légpárna rendszer, amelyik a leejtett noteszgép védelmét szolgálja, vagy a Dome Protection System, ami a kijelző törését hivatott kiküszöbölni, ha a noteszgép a táskájában van. A főprofil mellett tucatnyi hasznos noteszgép-kiegészítő szerepel a kínálatban, például az ölben is müködő hővédő panel, az információvédelemre hivatott látószögcsökkentő előtét, vagy a noteszgépet egyszerre hütő és mini irodává átalakító állvány.
 
[%IMAGE=9910%]A TARGUS noteszgéptáskák egyik nagy vonulata az EcoSmart sorozat.  Fémelemei nikkelmentesek, ami az újrahasznosítást teszi lehetővé, anyaga pedig  környezettudatos üzletpolitika révén visszagyüjtött polietilénből készül,  alkalmasint a háztartásokból származó hulladék PET palackokból.
 
A funkcionális tervezésre nem érdemes sok szót vesztegetni, évtizedes vásárlói szokás-elemzések alakítják optimálisra a rekeszeket és tárolórészeket. Ami legalább ilyen fontos az, hogy a bélés és a varrás a barátságos fenyőzöld színnel egyfajta hovatartozást és elhatározottságot üzen. A fekete külső és a zöld belső régi elegáns színkombináció.
 
“Ha kinyitod a noteszgéptáskádat, megmondom ki vagy.”
A sokat utazó, vagy kevesebbszer de több dolgot kénytelenségből magukkal cipelő üzletemberek számára, a sportosabb háton viselő megoldást kedvelőknek, vagy a gyengébb nemnek egyformán számos alternatívát kínál a Targus.
 
Hazánkban a Macroda Kereskedelmi Kft. (1013 Attila út 63.) értékesíti a táskákat.
 
Link: [%A=http://www.macroda.hu/index.php?a=targus%]www.macroda.hu/index.php?a=targus[%A%]