Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-05-13

A Microsoft régóta rebesgetett okostelefonjáról a ZuneHD-ról újabb információk láttak napvilágot, köztük egy minimális specifikációs lista, valamint izgalmas Twitter bejegyzések...

 
Úgy tünik ez egy pletykás nap hiszen az iPhone új változata mellett a másik régóta rebesgetett okostelefonról a Microsoft ZuneHD modelljéről újabb (téves)információ morzsák láttak napvilágot. Az igazság az, hogy senki sem tudja a Microsoft mire készül a Zune-al illetve, hogy a cég korábbi kijelentése, mely szerint nem kíván belépni az okostelefon piacra egy Zuna alapú készülékkel, vajon valós szándék vagy inkább figyelemelterelés volt e.
 
Az új pletykákat egy hivatalosan nem a Microsoft által kezelt Twitter lap és az ott megjelent írások élesztették újra. Már részben az is gyanús, hogy a bejegyzések az Office 2010 Movie-hoz kapcsolódó Twitter lapon kerültek beírásra. Mindenesetre a június izgalmas hónap lesz, hiszen az E3 Expo alkalmával bizonyosan sok érdekességet látni fogunk. A Twitter bejegyzésnek pedig, hogy „a június izgalmas lesz a Zune rajongók számára” mennyi alapja van, és pontosan milyen készülékre utal szintén lehetetlen megmondani.
 
Ami igen valószínü, hogy az E3 alkalmával számos a
Windows Mobile
legújabb verziójával szerelt készüléket láthatunk, melyek a Zune szolgáltatásokkal a korábbinál szorosabban fognak együttmüködni. Arra azért személy szerint nem fogadnék, hogy Zune telefont fognak bemutatni.
 
Link: [%A=http://twitter.com/officethemovie%]Az ominózus Twitter lap[%A%]