Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2009-05-07

A Philips DC350 dokkoló rendszer egy olyan kompakt és stílusos csomag, amely egyebek mellett lehetÅ?vé teszi, hogy zeneszámokat játszhassunk le iPhone mobilunkról...

A Philips DC350 dokkoló rendszer egy olyan kompakt és stílusos csomag, amely lehetővé teszi, hogy zeneszámokat játszhassunk le iPhone mobilunkról, szinkronizáljuk naptárunkat és telefonkönyvünket, és kihangosított telefonhívásokat folytathassunk.
 
iPhon vagy iPod berendezéseink mellett a zenét több forrásból élvezhetjük: közvetlenül bármilyen
Bluetooth
kompatibilis mobil telefonról, bármilyen zeneeszközről az
MP3
csatlakozó használatával, vagy a beépített, 20 állomáshelyes
FM
rádiót használva.
 
Ha pedig itt az idő dolgozni, a kihangosított telefonhívások kezdeményezhetünk vagy fogadhatunk a dokkolt telefonunkkal vagy a vezeték nélküli kapcsolat segítségével bármilyen Bluetooth kompatibilis mobil telefonnal. A dokkoló
USB
csatlakozóján keresztül automatikusan szinkronizálhatjuk naptárjainkat, telefonkönyveinket, zenéinket, és tennivalóink jegyzékét iPhone telefonunk és a számítógépünk között.
 
A dokkolt iPhone vagy iPod vezérlése is nagyon egyszerü. A dokkoló saját távirányítója lehetővé teszi a számok kiválasztását, váltását, vagy magának az eszköznek a kezelését. Köszönhetően a nagy, világos, egyszerüen olvasható kijelzőnek, kézben tarthatjuk a vezérlést bárhonnan a szobából.
 
Bár a dokkoló egyaránt használható telefonhívásokra, rádióállomások vagy a digitális zene hallgatására, a beépített kiváló minőségü sztereó hangszórók minősége mégis bámulatos. Annak ellenére, hogy különösen kompakt, és a dokkoló átlagos mélysége nem haladja meg a 15 cm-t, a hangszórók mégis széles hangszínpadot biztosítanak, amely gazdag és tiszta, miközben a dinamikus basszusfokozó javítja a zene mélytartományát.