Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-04-28

Megjelent az Spb Software által fejlesztett Mobile Shell 3.0, mely az egyik legkeresettebb Windows Mobile héjprogram a piacon és olyan neves gyártók, mint az O2 vagy a Sony Ericsson is használták...

Megjelent az Spb Software által fejlesztett Mobile Shell 3.0, mely az egyik legkeresettebb
Windows Mobile
héjprogram a piacon és olyan neves gyártók, mint az O2 vagy a  Sony Ericsson is használták a korábbi verzióit...
 
A Windows Mobile gyári kezelőfelülete illetve kezdőképernyője nem igazán felhasználóbarát és az ikonok, funkciók kialakítása azon felül hogy nem látványos az ujjal történő irányításhoz sem igazán szerencsés. (hacsak nincsenek mutatópálcika módjára kihegyezett körmeink). A legtöbb gyártó épp ezért igyekszik valamilyen plusz
GUI
-t feltelepíteni, de van alternatív megoldás ami könnyedén felveszi a versenyt akár egy Touch FLO-val is.
 
A Spb Software gondozásában készülő immár 3.0-ás verziónál tartó program, igazán szép
3D
hatásokkal, Facebook és más közösségi programok integrációjával,
e-mail
értesítéssel és
widget
támogatással is rendelkezik. Az egyes kezdőképernyőket, illetve aloldalak megjelenését részletesen testre szabhatjuk és a lapok közt látványos 3D felületen válthatunk.
 
Az Spb Mobile Shell 3.0 jelenleg 24 nyelven érhető el valamint QVGA, VGA,
SQVGA
és
WVGA
kijelzővel szerelt Windows Mobile 5 és  Windows Mobile 6.x Professional platformokhoz telepíthető. A teljes változat 29,95 dollárba kerül, míg a korábbi változat tulajdonosai 90 napos próbaverziót kapnak, illetve 14,95 dollárért válthatnak át az új felületre.
 
A 15 napos ingyenes tesztváltozat a [%A=http://www.spbsoftwarehouse.com/%]www.SpbSoftwareHouse.com[%A%] oldalról tölthető.