Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
Sulaki - 2009-04-23

A Document Sciences az ügyfélkommunikáció-kezelési megoldások piacvezetÅ? globális szolgáltatója...

Különösen erősen növekszik az ECM-technológiák népszerüsége a marketingalkalmazások (például a digitális adatvagyon, a DAM) területén, ahol kritikus fontosságú a marketingerőforrások felügyelete és a márkajellemzők egységességének fenntartása a sokféle kommunikációs csatornán. A vállalati tartalomkezelés egyre jobban beépül a webes portálokba is (példa erre a webtartalom-kezelés, a WCM); ennek oka az ügynöki és közvetítőtevékenység egyre fokozódó automatizálásában és az ügyfelek által önkiszolgáló módon kezelhető alkalmazásokban keresendő.
Az EMC által tavaly felvásárolt Document Sciences Corporation teljes és személyre szabott nagyvállalati kommunikációs megoldásokat kínál a közös ügyfelek számára, a díjnyertes xPression termékcsalád elemeit a piacvezető cégektől származó ECM-termékekkel integrálva. Az EMC Document Sciences azzal, hogy nyílt szabványokat használ, egy sor egyéb dokumentumkezelési megoldáshoz is biztosítja a kapcsolódás lehetőségét. Ez az egyedi megközelítés lehetőséget ad a hagyományos dokumentumbeolvasási és/vagy archiválási tevékenység elvégzésére minden szervezetnek, ugyanakkor a stratégiára nagyobb hangsúlyt helyező technológia-felhasználók számára módot ad az ECM kiterjedt folyamatkezelési infrastruktúrájának fokozott kihasználására.
Az EMC Document Sciences xPression termékcsaládjának segítségével a szervezetek automatizálhatják a megfelelően megtervezett, és nagymértékben személyre szóló kommunikációs elemek létrehozását és biztosítását – a szerződésektől az irányelveken és tömeges partner-összefoglalókon át a személyre szabott marketinganyagokig és a levelezésig. Mindennek eredményeképpen a cégek javíthatják a vásárlói hüséget; élvezhetik az egyetlen, szabványos megoldás előnyeit, amely integráltan müködik a vállalati CRM-, ECM- és ERP-rendszerekkel; illetve jelentős mértékben javíthatják az üzleti kommunikáció megtervezésének és megvalósításának folyamatát.
Az EMC Document Sciences a vállalat Content Management and Archiving (tartalomkezelési és archiválási) részlegének egyik üzletágaként müködik.