Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-04-16

A http://www.mindenkinek.mobil-academy.hu/ oldalon bárki regisztrálhat a Nokia ingyenes nyílt napjaira, ahol a vállalat szakemberei útmutatást és segítséget nyújtanak a telefonokhoz...

A http://www.mindenkinek.mobil-academy.hu/ oldalon bárki regisztrálhat a Nokia ingyenes nyílt napjaira, ahol a vállalat szakemberei útmutatást és segítséget nyújtanak az érdeklődőknek a különféle Nokia készülékekkel kapcsolatban…
 
Nokia készülékeinek beállításához és az elérhető Nokia szolgáltatások megismeréséhez. A Nokia tanácsadói április és május folyamán hat napon, két különböző helyszínen – az Europark Nokia Partner és Szervizpontjában, valamint a Mammut I. üzletközpontban található Photo hall üzletben – várják a regisztrált érdeklődőket.
 
A Nokia nyílt napok célja, hogy a Nokia készülékek tulajdonosai a rendelkezésükre álló 20 perces konzultációs időkben a készülékek optimális beállításai mellett, megismerkedjenek az adatmentés és szinkronizálás lehetséges formáival, illetve az olyan izgalmas szolgáltatások használatával, mint például a navigáció vagy a levelezés. Azok az érdeklődők pedig, akik éppen készülékcsere előtt állnak, segítséget is kaphatnak a választáshoz, illetve megismerhetik az adatmásolás legegyszerübb és leggyorsabb formáit.
 
Ahhoz, hogy bárki részt vehessen a Nokia nyílt napjain, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a [%A=http://www.mindenkinek.mobil-academy.hu/%]http://www.mindenkinek.mobil-academy.hu/[%A%] oldalra, majd ott a „Feliratkozás a személyes konzultációra” menüpontra kattintva kiválasztani a legördülő listából a legmegfelelőbb helyszínt és időpontot. Mivel a rendelkezésre álló konzultációs időpontok száma korlátozott, érdemes mielőbb regisztrálni.
 
Nokia személyes konzultációk helyszínei, időpontjai:
·     [%TAB%]Europark Üzletközpont, 1. emelet, Nokia Partner és Szervizpont Europark (IX. ker. Budapest, Üllői út 201.)
o   [%TAB%]2009. április 20.
o   [%TAB%]2009. május 11.
o   [%TAB%]2009. május 27.
·     [%TAB%]Mammut I., földszint, Photo hall (II. ker. Budapest, Lövőház u. 2-6.)
o   [%TAB%]2009. április 21.
o   [%TAB%]2009. május 12.
o   [%TAB%]2009. május 29.