Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Számítástechnika
MaxRay - 2009-04-09

Sokszor előfordulhat, hogy nem vagyunk biztosak egy linkben, de szeretnénk róla több információt kapni. Ekkor hagyományos esetben meg kellene nyitni a lapot ám van alternatív megoldás...

Sokszor előfordulhat, hogy nem vagyunk biztosak egy linkben, de szeretnénk róla több információt kapni. Ekkor hagyományos esetben meg kellene nyitni a lapot ám van alternatív megoldás…
 
Hányszor szerettük volna tudni, hogy keresés vagy böngészés közben a következő link vajon a nekünk megfelelő vagy teljesen máshová jutunk. Ilyenkor jöhet jól az Interclue, mely egy kis ablakban megmutatja egy adott link tartalmát, vagyis anélkül nézhetünk bele egy oldalba, hogy valójában megnyitnánk a szóban forgó oldalt. Az Interclue előnézeti lapokon a szöveges tartalom mellett képek vagy akár videók is megjelenhetnek.
 
Az Interclue azonban nem csak egy egyszerü előnézeti képet generál, hanem villám gyorsan betölti a tényleges oldalt egy kisméretü, szabadon méretezhető dobozba, mely további opciókat is kínál. A kis előnézeti ablakból közvetlenül elmenthetjük az oldalt a kedvenceink közé, vagy elküldhetjük a linket e-mail-ben. Ha pedig valóban ezt a linket kerestük, egy gombnyomással megnyithatjuk egy új lapon a háttérben.
 
Az előnézeti ablak jobb oldalán teljes statisztikát is találunk az adott lapról, melyben benne van, hogy mennyi szó, mennyi link, illetve hány darab letölthető file-t találunk a kérdéses lapon.
 
Link: [%A=https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4999%]https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4999[%A%]