Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-04-06

Egy új közösségi oldal van születÅ?ben, mely a megszokottaktól eltérÅ?en, nem a társadalmi kapcsolatokat kívánja pótolni vagy helyettesíteni, hanem éppen segíteni szeretné azokat...


A webint.hu fő célja, hogy felhasználóinak egy egyszerü és átlátható felületen biztosítsa a fontos szolgáltatások széles tárházát.

A portál két fókuszpontja az események és az üzenetek szolgáltatás. Az eseményeken belül lehetőség lesz új események keresésére, hozzáadására és megosztására. Ezek segítségével leegyszerüsödik például az üzleti találkozók, vagy a baráti rendezvények megszervezése is. A határidőnapló-jellegü szolgáltatás segítségével felvehetjük majd napi teendőinket, a közös eseményeket és tartalmakat megoszthatjuk barátainkkal, valamint akár értesítéseket is kaphatunk egy-egy számunkra lényeges történésről. Az üzenetek segítségével pedig sokkal könnyebb lesz az ismerőseink és barátaink közötti kapcsolattartás. Megoszthatunk fontos információkat, vagy csupán annyit, hogy éppen mit csinálunk.

Az oldal természetesen biztosítja majd az alapvető közösségi szolgáltatásokat (mint például az ismerősök bejelölése vagy a privát üzenetek küldése), de tartalmasabb és gazdagabb lehetőségeket kíván látogatói számára nyújtani, mint a jelenlegi közösségi oldalak.

Az oldal a tervek szerint 2010. januárjában indul, de a fejlesztők addig is [%A=http://webint.hu/%]várják az ötleteket[%A%], valamint a véleményeket, hogy kinek mi fontos egy közösségi portálon.