Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Érdekességek
MaxRay - 2009-04-06

Április elsején az X-Men következÅ? részének (Wolverine) befejezetlen változata került fel BitTorrent hálózatra, melyet több mint 75 ezren töltöttek le egy órán belül...

 
Április elsején szokás szerint tréfálkozni szoktak világszerte, mivel ezt a napot tartják a bolondok napjának. Ezúttal azonban nem térfáról hanem valódi kiszivárgásról van szó, ugyanis az X-Men Origins Wolverine címü film egy befejezetlen változata valahogy kiszivárgott és letölthetővé vált BitTorrent hálózaton.
 
A 20 Century Fox következő X-Men filmjét május elsejére tervezték bemutatni, kedden azonban egy félkész kópiáját valaki feltette az internetre, és becslések szerint többszázezerszer töltötték le egy fájlmegosztó weboldalról. Akik látták ezt a verziót, azt mondják, még a színészekre erősített vezetékek is látszanak.
 
A film elején olvasható a vizuális effekteket készítő, ausztrál cég, a Rising Sun Pictures (RSP) neve, akik dolgoztak a filmen, de nincs bizonyíték arra, hogy közük lenne a kiszivárogtatáshoz. Sőt nemrég egy nyilatkozatot adtak az RSP-nél, melyben elmondják, hogy náluk az egész film sohasem volt, mindössze a speciális utómunkát igénylő jelenetsorozatokon dolgoztak, így nem volt lehetőségük sem kiszivárogtatni a filmet. Időközben pedig már az FBI is nyomoz az ügyben.