Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2009-04-06

A Samsung bejelentette a 460UT típusú LCD televíziót, mely társai közül extravékony kávája révén tünik ki, ami mindössze 2.4 illetve 4.3 mm vastag...

 
Érdekes látni, hogy bizonyos esetekben az újabb vásárlók és nagyobb piaci részesedés megszerzése érdekében a cégek, milyen technikai részletekre fektetnek hangsúlyt. Ezek a sokszor inkább technikai erődemonstrációt szolgáló termékek néha egészen elképesztő adatokkal rendelkeznek.
 
A Samsung legújabb készüléke is ebbe a kategóriába tartozik, melynek panelje és tulajdonságai erősen középszerüek. Maga a kijelző 1366x768
pixel
felbontású 3000:1 kontrasztarányú és 700
nit
fényerővel rendelkezik, valamint válaszideje 8 ms. A különlegessége a 460UT sorozatú készülékeknek a rendkívül vékony káva, mely alul és jobb oldalon 2.4 mm-es míg felül és a bal oldalon 4.3 mm vastag. Ilyen vékony káva mellett több egymás mellé helyezett TV-nél csak 7.3 mm távolság lesz a készülékek közt, mely ideálissá teszi videó-falak építéséhez. A készüléket kifejezetten ilyen promóciós célokra tervezték illetve 24 órás folyamatos müködésre tervezték.
 
A 460UTn típus beépített vezetékes
Ethernet
csatlakozást is tartalmaz, melyen keresztül a Samsung saját MagicInfo programjával gondoskodhatunk a mindig friss tartalomról. A 460UTn-UD típusból pedig akár 250 kijelzőből álló videó falat építhetünk, melyek valós idejü képet jeleníthetnek meg akár egyetlen PC-ről, illetve jelforrásról.
 
Az új sorozatú készülékek várhatóan április folyamán vállnak elérhetővé Nyugat-Európában és Amerikában.