Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-04-02

Az LG Electronics leleplezte a világ elsÅ? átlátszó billentyüzetü készülékének rejtett funkcióit, érintés érzékelés, Multi-Touch funkciók és még sok más...

 
Az LG GD900 februárban debütált a barcelonai Mobil Világkongresszuson, ahol az elegáns formatervezés rajongói, a szakújságírók és a mobilkommunikáció szakértői egyaránt nagy lelkesedéssel fogadták. A divatteremtő telefon egyedi formatervezésének és funkcióinak együttese tömegeket vonzott az LG Electronics standjára.
 
Az LG GD900 formatervezése révén egyedi élményt nyújt mindazoknak, akik valami igazán különlegesre vágynak. A telefon nem csak újraértelmezi a formatervezés fogalmát, de újgenerációs funkciókat is rejt magában, ezáltal új lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egyedi készüléket keresnek. A GD900 3 inches teljes érintőképernyője és az áttetsző billentyüzete egyszerü kezelhetőséget, kényelmes elérést tesz lehetővé a telefon összes funkciójához.
 
A laptophoz szokott felhasználók is könnyen megbarátkozhatnak a GD900 átlátszó billentyüzetü érintőfelületével, amely hasonlóan a notebook-ok érintőfelületéhez (touchpad) egyszerü és dinamikus kezelhetőséget tesz lehetővé akár két ujjal is. A billentyüzet érzékenysége és kifinomult pontossága révén kiküszöbölhetők a véletlen mozdulatokból eredő parancsok vagy az internetes böngészés megszakadása.
 
[%IMAGB=9354%]Az áttetsző billentyüzet „Multi Touch” funkciója javítja mind az online, mind az offline tartalmak olvashatóságát, köszönhetően az egy- és kétujjas kicsinyítési és nagyítási lehetőségnek. A „Gesture Shortcut” kényelmi funkció a felhasználó által beállított, közvetlen hozzáférést biztosít a kedvenc menükhöz csupán egyetlen érintéssel, így például a felhasználó az ’M’ betühöz hozzárendelheti a zenelejátszó elindításának parancsát, és azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.
 
Az LG a teljes, interaktív felhasználói élmény érdekében, kézírás-felismerő és érintés-visszajelző funkcióval is ellátta a GD900-at. A „Touch Wheel” funkció pedig kényelmes elérést és használatot biztosít a készülék multimédiás funkcióihoz.
 
Az LG GD900 várhatóan májusban jelenik meg a világpiacon.