Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-03-30

>a name=”OLE_LINK2” /<>a name=”OLE_LINK1” /<>span /


A szoftverfrissítés azonnal, ingyenesen elérhető a Nokia szoftverfrissítési weboldalán, a [%A=http://www.nokia.com/softwareupdate%]http://www.nokia.com/softwareupdate[%A%] oldalon (adatforgalmi díjak felmerülhetnek).

A
szoftver
új verziójának fejlesztései többek között gyorsabb internetes adatletöltést, tökéletesített
e-mail
használatot, és a beépített keresőnek köszönhetően jobb keresési élményt nyújtanak. Ezeken felül számos további funkciót is kínál a szoftverfrissítés:

- Gyorsabb lett a felhasználói felület és gyorsultak a letöltések
- Új videofelvevő funkciók: második kamera támogatása állóképek rögzítéséhez a videohívások mellett. A „burst mode”-ot segítségével a felhasználók sorozatképeket készíthetnek, egyiket a másik után, anélkül, hogy újra le kellene nyomniuk az exponáló gombot.
- Mobil szótár: beépített szótárfunkciót a szavak hangos visszajátszásával a text-to-speech, szövegfelolvasó technológia segítségével és 38 nyelv támogatásával.
- Alkalmazás-frissítőt: az Alkalmazás-frissítővel ellenőrizhetjük, van-e elérhető frissítés az alkalmazásainkhoz és közvetlenül a készülékükön frissíthetjük azokat. Az alkalmazások frissítése az ellenőrzés automatikussá tételével is megoldható.

„A frissítés számos fejlesztést tartalmaz a Nokia 5800 XpressMusichoz. Ahogy a mobilkészülékek egyre fejlettebbek lesznek, úgy az újabb funkciók és alkalmazások is könnyen telepíthetők a már meglévő készülékre. Azt ajánljuk a készüléktulajdonosoknak, hogy használják ki az új funkciókat, és frissítsék a Nokia 5800 XpressMusic telefonjaikat – így többet hozhatnak ki meglévő készülékükből” – mondta el Soren Petersen, a Nokia készülékekért felelős senior alelnöke.

A Nokia rendszeresen ad ki
firmware
frissítéseket készülékeihez, és teszi tökéletesebbé a készülékhasználatot az új funkciók hozzáadásával és a teljesítmény javításával, ezért érdemes időről időre ellátogatni a fenti címre ahol tájékozódhatunk, van e újabb frissítés telefonunkhoz.