Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-03-18

A menedzselhetÅ?, vállalati szintü switchek picának legdinamikusabban növekvÅ? szereplÅ?jeként a D-Link újabb kategóriával bÅ?vítette termékpalettáját...

A menedzselhető, vállalati szintü switchek picának legdinamikusabban növekvő szereplőjeként a D-Link újabb kategóriával bővítette termékpalettáját.  
 
A legújabb, most piacra lépő DGS-3700
switch
termékcsalád elnyerte a Metro
Ethernet
Forum (MEF) 9 & 14 minősítését az Iometrix tesztlabortól. A már korábban MEF minősítést kapott DES-3528 termékcsalád mellett az újabb elismerés megerősíti és tovább ösztönzi a D-Link Metro Ethernet piacra fordított energiáit.
 
Az Iometrix tesztjei nyomán odaítélt MEF a Carrier Ethernet szolgáltatást kínáló piaci szereplők legfontosabb ismérve. Az új termékcsalád és annak tanúsítása így újabb szegmenst, a nagy telekommunikációs és adatkommunikációs hálózatok piacát nyitja meg a D-Link számára.
 
“A MEF minősítés megerősíti a D-Link technológiák carrier szabványoknak való megfelelését,”[%ITALIC%] mondta Nigel Moulton, a D-Link üzleti megoldások részlegének alelnöke. [%ITALIC%]“Innovatív és kiváló minőségü Metro
Ethernet switch
termékeket kínálunk telekommunikációs partnereink, szolgáltatók számára, és folyamatosan dolgozunk azon, hogy még szélesebb termékskálát tudjunk kínálni vásárlóinknak ezen minőségi szabványok mellett.”

 
A DGS-3700 termékcsalád új Gigabit switch termékeket foglal magába, melyeket tökéletesen kielégítik a telekommunikációs szolgáltatók Metro Ethernet szolgáltatásokra vonatkozó igényeit. Felhasználó barát hardverként nagy teljesítményü
szoftver
és biztonsági funkciókkal, OAM menedzselési funkciókkal és Triple-Play szolgáltatással rendelkeznek.
 
A DGS-3700 termékcsalád tagjai kis kültéri szekrényekhez készültek: kompakt formájuk 210mm mélységhez igazodik, a maximális müködési hőmérséklet pedig eléri a 65˚C-ot. A telepítést, hibaelhárítást és karbantartást könnyítendő minden hozzáférést biztosító csatlakozás az elülső panelen található.
 
A DGS-3700 termékcsalád két modellből áll: a DGS-3700-12 8 10/100/1000M RJ-45 porttal és 4 kombo 10/100/1000M/SFP porttal rendelkezik, a DGS-3700-12G 8 SFP portot és 4 kombo 10/100/1000M/SFP portot kapott. Mindkét modell 2009 áprilisában érkezik Európába, és elérhető lesz moduláris AC/DC kettős tápbemenettel, egy moduláris ventillátorral és egy moduláris por szürővel.