Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-03-05

A Nav N Go által fejlesztett új navigációs szoftverplatformot a magyar cég leányvállalata, az NNG Global Services Llc. mutatta be a hannoveri CeBIT kiállításon...

 
Az iGO amigo termékcsalád a sikeres iGO navigációs platformsorozat legújabb tagja, mely egyedülálló, testre szabott és azonnal használatba vehető navigációs megoldást kínál a kiválasztott
OEM
-partnerek számára. A felhasználóbarát funkciók és a vonzó megjelenés révén az iGO amigo a vállalat minden korábbi szoftverénél nagyobb felhasználói csoportot céloz meg.
 
Az intelligens
szoftver
könnyü navigációt nyújt az abszolút kezdő felhasználók számára is

 
A mindennapi igényekre összpontosító, bonyolult beállításoktól és komplikált menüktől mentes iGO amigo ugyanarra a megbízható és népszerü iGO My way navigációs motorra épül, amely révén a Nav N Go, mint a leginnovatívabb navigációs szoftverfejlesztő vállalat vált ismertté. A program kezelésének elsajátítását könnyíti meg az integrált oktatóanyag is, mely pár lépésben bemutatja a szoftver használatát. A felhasználói élményt az iGO amigo vadonatúj, divatos felhasználói felülete is fokozza, mely animált képernyőváltásaival és élénk színeivel kiemelkedik a piacon kínálatából. Ezen felül az iGO My way védjegyeként ismert kiváló
3D
-s navigációt sem kell nélkülözni: a Nav N Go által továbbfejlesztett technológia elérhetővé teszi ezt a lenyügöző látványt még az alacsonyabb árkategóriás, alapszintü készülékeken is.
 
Figyelembe véve a célpiacot alkotó felhasználói csoportok egyéni jellemzőit, a szoftver számos olyan intelligens funkciót kínál, amely elősegíti a program intuitív használatát. A naviextras.com honlapon igény szerint történő termékaktiválás része annak az egész iparágban egyre jobban elterjedő kezdeményezésnek, mely a szoftverkalózkodás visszaszorítását tüzte ki céljául, és amely garantálja, hogy a készüléken található iGO amigo verzió eredeti termék.
 
Az iGO amigo a kiválasztott partnereken keresztül azonnal hozzáférhető
 
A prémium szoftversorozat csak a kiválasztott
OEM
partnereken keresztül lesz megvásárolható. A piacon az elsők között az egyik legnépszerübb közép- és kelet-európai navigációs készülékmárka, a jelenleg Nav N Go iGO 8 programot tartalmazó NAVON készülékein jelenik meg. A cég 2009-es CeBIT-en négy új, iGO amigo alapú, 3,5-5 hüvelykes kijelzővel rendelkező modellt mutat be, melyek várhatóan 2009 első negyedévének végén leszek elérhetők.
 
Az olaszországi székhelyü GPS-gyártó TELE System szintén egy iGO amigo platformon futó, 3,5 hüvelykes, alapszintü modell piacra dobását tervezi. A készülék 2009 áprilisától lesz megvásárolható az európai és a távol-keleti országokban, valamint Brazíliában.