Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2009-02-24

Az Acer ma bejelentette az új S1200-at, amelyet prezentációkhoz iskolai és üzleti környezetben is jól használhatunk ultra-rövid vetítÅ? távolságának köszönhetÅ?en...



A magasfényü fekete borítás és a finoman kerekített sarkok előkelő megjelenést adnak az S1200-nek. A kivételesen sokoldalú S1200 projektor ún. Ultra-Short Throw Distance (ultra-rövidvetítő távolság) technológiával rendelkezik, mely segítségével a projektor akkor is tiszta képeket tud kivetíteni, amikor az eszköz nagyon közel van a vászonhoz. A
DLP
alapú projektor akár már 1 méteres vetítési távolságból is nagy képeket képes megjeleníteni akár 82 collos méretben is. Ennek eredményeként az S1200 nagyobb rugalmasságot és maximális nézői kényelmet kínál, ezzel ideális választás mind oktatási, mind üzleti területen is.

Az S1200 fényerő tekintetében az egyik legjobb, 2500
ANSI
lumen-es teljesítményével jó képmegjelenítést biztosít. Az 1024x768 pixeles
XGA
natív felbontás – ami felmehet akár 1680 x 1050
pixel
-ig – és a 2000:1 kontrasztarány éles képeket biztosít. A kivételesen csendes – csak 28dB Eco Mode-ban –S1200 akár 3000 órányi vetítést biztosít (Eco Mode-ban a lámpa élettartama eléri a 4000 órát is) és egy beépített hangszórót.

Az Acer S1200 támogatja az NTSC, PAL, SECAM,
HDTV
és EDTV rendszereket, és a csatlakozási lehetőségek széles skáláját kínálja, mint például
D-sub
és HDMI, hogy egyszerü legyen összeköttetést létrehozni
PC
-vel, notebookkal,
DVD
lejátszóval vagy játék konzolokkal. Mivel a
HDMI
port
támogatja a
HDCP
-t, a felhasználók számára lehetőség nyílik
HDCP
által védett tartalmak megtekintésére is. Annak érdekében, hogy a bemutatók során a használat egyszerü legyen, rendelkezésre áll egy praktikus távirányító, amelyben lézer mutató és page up/page down léptető is helyet kapott és az Empowering Key gomb, ami gyors hozzáférést biztosít az Acer Empowering Technology eszközökhöz.