Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szórakozás
Sci-Fi - 2009-02-17

A Logitech vállalat ma bejelentette, hogy a Squeezebox hálózati zenelejátszói már támogatják a díjnyertes Napster elÅ?fizetéses zenei hálózatáról interneten érkezÅ? zenéket is...


A már meglévő otthoni vezeték nélküli hálózatunkat és Squeezebox lejátszónkat használva hozzáférhetünk a Napster több, mint 7 milliós zenei gyüjteményéhez, és kedvenc dalainkat a nappaliban, a hálószobában vagy a lakás bármely más pontján meghallgathatjuk.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Napster is felkerülhetett a Squeezebox termékeink által támogatott internetes zenei források listájára” [%ITALIC%]– mondta Robin Selden, a Logitech internetes multimédia csoportjának alelnöke. [%ITALIC%]„Mivel a Logitech Squeezebox eleve egy
Wi-Fi
eszköz, nem kell mindenhová kábeleket elvezetni, hogy a Napster zenéit a számítógéptől távol is élvezhessük. Akármi is jön be nekünk, a rap vagy a reggae, Beethoven vagy a rock and roll, a Napster és Squeezebox segítségével ezerféle zenét hallgathatunk lakásunk bármely pontján.”


[%IMAGB=8654%]A Napster kérésünkre elküldi nekünk kedvenc zenéinket, amit aztán bármely Logitech Squeezebox hálózati zenelejátszón meghallgathatunk. A Napster hálózatán a legnagyobb kiadók és több ezer független lemezkiadó milliónyi zeneszámából válogathatunk, így újra felfedezhetjük régi kedvenceinket, vagy megismerhetjük az új megjelenéseket és az aktuális toplisták vezető előadóit is.

„A Napster, a digitális zene úttörőjeként mindig is kiváló minőséget nyújtott az interaktív zenehallgatásban, és újabbnál újabb, kényelmesebb és egyszerübb módjait kínálta a zenék megismerésének és megosztásának”[%ITALIC%] – mondta Brad Duea, a Napster elnöke. [%ITALIC%]„Az internetes zenehallgatás napról napra népszerübb, így a Napster és a Logitech Squeezebox összekapcsolása természetes lépés volt. A Napster és a Logitech együttmüködése örömére szolgál majd a digitális zene rajongóinak mindenhol a világon.”

A Logitech Squeezebox tulajdonosok 30 napig ingyenesen próbálhatják ki a Napster szolgáltatását az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Németországban. A 30 nap letelte után a Napster előfizethető havi 14.95 eurós havi áron.