Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-02-16

A HTC bejelentette két népszerü készülékének frissített változatait, melyek tartalmazzák a TouchFLO 3D kezelÅ?felületet és remek WVGA kijelzÅ?ket kaptak...

 
A HTC Corporation bejelentette a Touch Diamond és Touch Pro készülékek második generációs változatait, melyek az egyszerü kezelhetőséget és a legújabb technológiákat egyesítik magukban. Mindkét készülék
Windows Mobile
6.1 operációs rendszerre épül, melynek kezelhetőségét a TouchFLO
3D
GUI
rendszer újabb javított változata teszi hatékonyabbá.
 
Mindkét készülék
3G
illetve
HSDPA
képes, valamint 802.11b/g
Wi-Fi
és
A2DP
képes
Bluetooth
2.0 adóvevőket is tartalmaz.
 
A HTC Touch Diamond2 az európai piacon várhatóan a második negyedévben jelenik meg, míg a Touch Pro2 a nyár elejétől lesz elérhető. Az árakról egyelőre nincsenek információink.
 
HTC Touch Diamond2
 
Az új elődjéhez képest nagyobb 3.2
colos
WVGA
felbontású érintés érzékeny megjelenítővel rendelkezik a kijelző alatt pedig egy érintés érzékeny nagyító sávot találunk, mely segít a weblapok, e-mail-ek, dokumentumok vagy fotók gyors és egyszerü nagyításában-kicsinyítésében.
 
A Touch Diamond2 ezen felül 5
megapixeles
automatikus fókusszal rendelkező kamerát is kapott, ám a vaku-t továbbra sem építették be a mérnökök. A felhasználói élményt és a funkcionalitást javítják a gyorsulás érzékelő és a környezeti fényérzékelők.
 
[%IMAGE=8621%] HTC Touch Pro2
 
A HTC Touch Pro 3.6 colos érintés érzékeny
WVGA
felbontású megjelenítővel rendelkezik, valamint egy teljes fizikai
QWERTY
billentyüzetet is kapott, ami nagyban megkönnyíti a szövegbevitelt. Az oldalirányban szétcsúsztatható telefon szintén rendelkezik a Diamond2-nél ismertetett nagyító sávval, valamint gyorsulás és fényérzékelőkkel.
 
A Touch Pro2 3.2 megapixeles kamerát kapott, mely szintén nem rendelkezik vakuval.