Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Mobil
mobilfreak - 2009-02-11

A Google Sync Beta tovább bÅ?völt és immár a hagyományos Nokia, S60 és BlackBerry mellett képes iPhone és Windows Mobile készülékekkel is szinkronizálni...

 
A telefonok közti váltás mindig is nehézkes és időigényes dolog volt, hiszen az összes névjegy és miegyéb átvitele olyan dolog amit mindenki szeret halogatni. Ugyanez a helyzet két telefon használata esetén, soha sincsenek szinkronban. Egy kicsit talán könnyebb lesz az életünk ugyanis a [%A=http://www.google.com/mobile/default/sync.html%]Google Sync[%A%] kibővült és immár az iPhone és
Windows Mobile
készülékekkel is képes szinkronizálni Gmail fiókunkat illetve a kapcsolatainkat bármilyen SyncML protokollt támogató eszközzel szinkronizálhatjuk.
 
Az új funkció révén iPhone és Windows Mobile tulajdonosok a Gmail  névjegyzéket, naptárat tudjuk karban tartani és mivel a szinkronizációs rendszer push alapú a változtatások azonnal megjelennek a mobil eszközünkön is. Mivel a folyamat kétirányú, amint a telefonon változattunk valamit az hamarosan megjelenik a Google fiókunkon belül is.
 
Mielőtt a Google vagy bármilyen más szinkronizációba kezdenénk mindeképpen készítsünk biztonsági másolatot a jelenlegei telefon tartalomról, mivel ha történik valami nem biztos, hogy később vissza tudjuk állítani az értékes adatokat.