Lap tetejére
Hirek Tesztek RSS facebook
IT-Extreme hírportál
Szerver/Üzlet
business_guru - 2009-02-07

A NETGEAR útjára indítja a ProSecure alkalmazások STM sorozatát, amelybe a Kaspersky Labtól származó, rosszindulatú programok elleni technológiák teljes könyvtára van beépítve...

 
A NETGEAR, Inc. bejelentette, hogy megállapodást kötött a Kaspersky Labbal, melynek értelmében a Kaspersky díjnyertes anti-malware és antivírus technológiáit beépítik a Netgear új, kis- és közepes vállalkozások (KKV) számára szánt ProSecure webes és e-mailes fenyegetéskezelő alkalmazásainak STM sorozatába.
 
Az STM sorozat (STM150, STM300 és STM600) az iparág legjobb biztonsági architektúráját alkalmazza, mely integrálva van a NETGEAR szabadalmaztatott Stream Scanning technológiájával, és így az első olyan vállalati kategóriájú KKV biztonsági alkalmazást kínálja, amely könnyen használható és irányítható. A Kaspersky Lab anti-malware és antivírus megoldásai teljes könyvtárának beépítésével a NETGEAR lehetővé teszi értéknövelt viszonteladó (VAR) partnerei részére, hogy KKV ügyfeleiknek a rendelkezésre álló legjobb biztonsági technológiát kínálják hálózatuk védelmére.
 
„A KKV-kat éppannyira fenyegetik a biztonsági kockázatok, mint a nagyvállalatokat, sőt, talán még inkább, mivel gyakran nincs meg náluk házon belül a fejlett fenyegetéskezelő technológiák üzembe helyezéséhez szükséges informatikai szakértelem.”[%ITALIC%] mondta Jason Leung, a NETGEAR KKV biztonsági termékvonal igazgatója. [%ITALIC%]„Azzal, hogy a Kaspersky Lab díjnyertes anti-malware megoldásainak teljes sorát beépítettük ProSecure STM sorozatunkba, viszonteladó partnereinknek vállalati kategóriájú megoldást tudunk nyújtani, melyet ők KKV ügyfeleik részére leszállíthatnak, így biztosítva mind az átfogó védelmet, mind pedig a hatékony kezelési lehetőségeket.”
 
„Örömünkre szolgál, hogy a NETGEAR úgy döntött, hogy a Kaspersky Lab legjobb antivírus motorját beépíti új ProSecure alkalmazásaiba, és így ügyfelei részére a ma kapható legfejlettebb anti-malware védelmet biztosítja.”[%ITALIC%] mondta Peter Merkulov, a Kaspersky Lab technológiai szövetségi alelnöke. [%ITALIC%]„A Kaspersky Lab antivírus motorja és a NETGEAR bámulatos ProSecure alkalmazásai együttesen páratlan védelmet nyújtanak a KKV ügyfelek részére rendkívül versenyképes áron.”
 
A NETGEAR ProSecure webes és e-mailes fenyegetéskezelő alkalmazásainak STM sorozata három platformot kínál (STM150, STM300 és STM600), mindegyiket eltérő teljesítményszinttel, így akár 600 egyidejü felhasználóval müködő vállalkozások számára is megfelelő. Az olcsóbb alternatív megoldásoktól abban különbözik, hogy a vállalkozásokat csúcsminőségü technológiája – nem pedig nyitott forráskódú technológiák – alkalmazásával védi mind az e-mailben, mind pedig a weben terjedő fenyegetettségek ellen. Ennek köszönhetően a biztonság nagyobb területet fed le, a konfigurálás és a telepítés időszükséglete kisebb, a lefedettség pedig hatékonyabb: kevesebb a vakriasztás. Az STM sorozatnál a hálózat teljesítményére való kihatás minimális, így az üzleti szolgáltatások nem feneklenek meg a biztonság miatt. A Kaspersky Lab technológiai megoldásai, melyek a NETGEAR szabadalmaztatott, webre optimalizált Stream Scanning architektúráján futnak, a NETGEAR saját heurisztikus motorjával párhuzamosan müködve nyújtanak védelmet az ismert és ismeretlen fenyegetések ellen.